Yankees and Mets Clash in Subway Series pada ulang tahun 9/11
Baseball

Yankees and Mets Clash in Subway Series pada ulang tahun 9/11

Dalam sebulan yang lalu, Yankees berjaya memenangi 13 perlawanan berturut-turut tetapi juga mengalami kekalahan dalam empat dan tujuh perlawanan. The Mets bermula Ogos di tempat pertama dan mengakhirinya di tempat ketiga, keluar dari gambar playoff dan meminta maaf kerana beberapa bintang mereka telah memberi isyarat jempol kepada peminat mereka sendiri.

Musim berturut-turut yang dilintangi bintang kedua-dua pasukan bertemu pada hujung minggu ini dalam Subway Series pertama yang dimainkan pada ulang tahun serangan 11 September. Permainan dimulakan dengan upacara sepenuh hati untuk menghormati mangsa pada ulang tahun ke-20 hari Sabtu, di mana pemain dari kedua-dua pasukan berdiri saling bercampur-campur di lagu-lagu busuk untuk lagu kebangsaan, dengan memakai topi untuk menghormati agensi-agensi respons pertama seperti Jabatan Bomba New York dan New York Jabatan Polis. Pasukan kemudian mengadakan pertandingan hampir empat jam, di mana Yankees menang, 8-7, untuk menghentikan minggu tanpa kemenangan.

Roller coaster permainan sesuai untuk bagaimana musim kedua pasukan berjalan.

“Saya rasa setiap hari adalah permulaan beruntun,” kata Pengurus Yankees Aaron Boone. “Saya percaya dengan pasukan ini. Saya percaya pada kumpulan ini. Tidak cantik. Ia kadang-kadang jelek. Tetapi saya tidak fikir kumpulan ini akan kehilangan kepercayaan terhadap kemampuan kita ketika kita berada di tahap terbaik. “

Walaupun peluang Mets ‘postseason berkurang menjadi hanya 4.3 peratus, menurut FanGraphs, Yankees, yang berjuang untuk mendapatkan kad liar Liga Amerika, memerlukan kemenangan Sabtu hanya untuk mengejar air, kerana pesaing utama mereka juga menang.

Tetapi untuk pasukan New York, Sabtu mempunyai emosi yang melampaui musim ini. Kerumunan orang ramai dengan simpati bipartisan berulang kali menyuarakan seruan panggilan dan jawapan “Let’s go Mets” dan “Let’s go Yankees,” dengan semua orang bergabung dalam paduan suara “USA, USA!”

“Ini untuk bandar,” kata pemain luar Yankees, Aaron Judge, yang dua kali pulang dan melakukan tangkapan menyelam pada awal kesembilan.

“Ini untuk peminat Yankees. Ini untuk semua orang yang terjejas pada hari ini, ”katanya. “Ini lebih daripada sekadar permainan baseball malam ini. Adalah suatu kehormatan kerana dapat berada di luar sana dan berada di lapangan itu dan dapat mewakili New York. Ia sukar untuk digambarkan. Saya dibesarkan di California, tetapi hati dan jiwa saya berada di New York. “

Memanggil bahawa semangat menang telah sesuai dan bermula untuk orang Yankees. Kekalahan di Toronto pada hari Khamis malam telah menutup apa yang disebut Boone sebagai “homestand yang mengerikan” yang memuncak dengan empat kekalahan kepada Blue Jays yang keras. Pada hari Jumaat, dengan gelongsor mencapai tujuh perlawanan dengan kekalahan dari Mets – rentetan terburuk Yankees dalam 25 tahun – DJ LeMahieu infielder mengakui bahawa Yankees “sangat kecewa,” yang menganggap kelabnya “pasukan paling terserlah di liga.”

Tetapi pada hari Sabtu, pasukan yang telah menguasai jurusan tidak lama dahulu muncul.

The Yankees melakukan tiga larian tuan rumah pada awal kedua dari Mets, Taijuan Walker, dan Hakim memukul kedua malamnya di tangga kelapan untuk mengikat permainan. Dan kekuatan kasar mereka dilengkapi dengan sedikit kesibukan dengan kemenangan mereka – satu-satunya dari lapan yang tidak dilekatkan pada bola panjang – datang berkat slaid keras dan lemparan yang salah. Luke Voit mencetak gol dalam permainan yang sepertinya ditakdirkan menjadi permainan berganda yang berakhir, tetapi pemain bas kedua Mets, Javier Baez, melancarkan pivotnya ke pangkalan pertama, membolehkan pelari pin, Andrew Velazquez menyerang rumah.

“Anda masih bisa berusaha keras dan menjadikannya satu cabaran, dan dia benar-benar mempengaruhi permainan itu dan membuat perbezaan,” kata Boone. “Senang melihat permainan baserunning, hiruk pikuk, benar-benar membayar dividen untuk kami di sana.”

Perhimpunan Yankees mengakhiri apa yang kelihatan seperti kemenangan buku cerita selama bertahun-tahun untuk Mets, berkat larian di rumah dengan gema yang tidak dapat disangkal. Sama seperti Hall of Famer Mike Piazza telah melancarkan tembakan dua bulan lewat pada 21 September 2001 untuk membantu Mets memenangi acara sukan utama pertama di New York City selepas serangan 11 September, begitu juga penangkap permulaan baru francais, James McCann, melakukan homer dua larian untuk memimpin lewat pada hari Sabtu. McCann juga tiga kali lipat dan menjaringkan gol pada separuh masa kedua.

“Guys menunjukkan ketahanan sekali lagi, bertempur, dan kami menunjukkan bahawa sepanjang tahun dengan lelaki tidak menyerah walaupun awal mereka menentang Walker,” kata Pengurus Mets Luis Rojas.

Mets, bagaimanapun, tidak dapat mempertahankan keunggulan, dengan penghilang Trevor May memungkinkan tiga larian ketika pasukannya mensia-siakan kedudukan 7-5. Kekalahan itu menjadikan Mets empat perlawanan dari tempat kad liar kedua. Ini adalah kekalahan kelapan mereka musim ini ketika mendahului selepas tujuh babak.

Walaupun kemenangan pada hari Sabtu membantu Yankees mengelakkan ketinggalan di belakang Toronto dalam perlumbaan kad liar mereka – Blue Jays memenangi kedua-dua permainan beregu menentang Baltimore Orioles pada hari Sabtu untuk menarik seri maya untuk tempat kad liar kedua – masih ada banyak masalah untuk diselesaikan.

Lebih dari tiga jam sebelum pertandingan pertama hari Sabtu, Yankees melakukan latihan infield, melakukan slogan yang diperlukan setelah kelihatan sangat ceroboh dalam kehilangan 10-3 dari Mets pada hari Jumaat. Pada awal pertama, penangkap Yankees, Gary Sanchez telah menerima tendangan geganti dengan Jonathan Villar milik Mets yang berjarak sekitar 20 kaki dari piring rumah. Namun Sanchez hanya melakukan percubaan tinggi pada Villar, yang tidak pernah perlahan dan kemudian meluncur dengan selamat. Berbicara mengenai permainan hari Jumaat secara keseluruhan, Boone menandakannya sebagai “prestasi, tempoh yang buruk.”

Beberapa pemain bercakap dalam pertemuan pasukan, penuh dengan peringatan tentang potensi pasukan. “Kami pasukan yang sama yang baru menang 13 berturut-turut beberapa minggu yang lalu,” kata pemain luar Brett Gardner, yang menjadi tuan rumah dan berseorangan pada Sabtu malam.

Sudah bertanding dengan kecederaan tiga-perlima putaran mereka – Gerrit Cole, Jameson Taillon dan Domingo German sudah habis – Yankees telah menambah cabaran baru-baru ini dengan gagal mendapatkan kedalaman dari kumpulan permulaan mereka. Corey Kluber keluar selepas empat babak bola empat larian pada hari Sabtu, kali keenam dalam lapan perlawanan terakhir di mana kendi permulaan pasukan gagal melengkapkan inning kelima.

Sabtu adalah yang pertama dari pertandingan yang telah mereka menangi, tetapi pertandingan membuat Yankees tertanya-tanya bagaimana untuk mengekalkan rentak ini untuk 20 perlawanan terakhir musim ini. Selepas kemenangan itu, Boone mengakui dia belum tahu siapa yang akan memulakan malam Ahad. Dia juga menggunakan semua pemain kecuali dua posisi pada hari Sabtu.

“Salah satu di mana kita memerlukan semua orang, dan kita menggunakan hampir semua orang,” katanya.

Related Site :
demeinert.com
goteachabroad.com
livinggreenwithbaby.com
aquaknox.net
ayudacc.org