University of Arizona Mengadakan Percubaan Terbuka Semasa Musim Bola Sepak
Sports

University of Arizona Mengadakan Percubaan Terbuka Semasa Musim Bola Sepak

Ditanya posisi apa yang dia harapkan untuk dimainkan, Rachel Shamblott, seorang mahasiswa baru 5-kaki-6, 135-pon dari Minneapolis, tersenyum dan berkata: “Ketat – seperti Gronk.” (The All-Pro akhir yang ketat dan pembuat merry Rob Gronkowski adalah bintang Arizona.)

Dua bekas pemain bola sepak sekolah menengah mengatakan bahawa mereka mendapat inspirasi dari Sarah Fuller, penjaga gol bola sepak Vanderbilt yang menendang pasukan bola sepak universiti tahun lalu, untuk mendapat pujian. Salah seorang dari mereka, Nicole, senior dari Dana Point, Calif., Yang meminta agar nama belakangnya tidak digunakan, menunjukkan kerugian bulan lalu kepada Arizona Utara, yang bermain di Subdivisi Kejuaraan Bola Sepak peringkat bawah. “Jujur, mereka tidak akan menjadi lebih buruk,” katanya mengenai Wildcats.

Itu mungkin tidak benar.

Momen paling bawah Wildcats datang pada Disember lalu ketika mereka dimalukan oleh saingan Arizona State, 70-7. Kevin Sumlin dipecat sebagai jurulatih dalam beberapa jam dan digantikan oleh Jedd Fisch, 45, seorang pembantu kerjaya peripatetik yang segera mulai berusaha mendekati masyarakat yang suam-suam kuku atas kedatangannya. Dia mengadakan persidangan video dengan beratus-ratus bekas pemain Arizona – dan menjadi salah satu majikan terbesar mereka: bekas bintang Ricky Hunley, Chuck Cecil, Brandon Sanders adalah pembantu, dan Tedy Bruschi, ketika dia tidak berada di studio ESPN, berkhidmat sebagai penasihat kanan .

Fisch ada di mana-mana – di podcast, rancangan TV, siaran radio, Twitter dan di sekitar bandar yang bercakap dengan penggalak – cuba menimbulkan minat, malah melancarkan barisan persaudaraan sebelum pembuka rumah membagikan t-shirt. Dia membantu menjana $ 6 juta yang telah dibelanjakan untuk mengubahsuai kemudahan bola sepak.

The Wildcats (0-5) telah bersaing dengan Oregon dan UCLA yang berada di kedudukan kesembilan, tetapi apa yang tampak seperti peluang nyata untuk mengakhiri kekalahan paling lama di negara ini pada hari Sabtu di Colorado (1-4) menjadi lebih jauh ketika quarterback Jordan McCloud hilang untuk musim ini kerana kecederaan kaki ketika menentang UCLA

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net