Trump Bercakap sebagai Holyfield Mendapat Pummeled.  Tinggal Lagi Hari di Musim Panas Tunggal Tinju.
Sports

Trump Bercakap sebagai Holyfield Mendapat Pummeled. Tinggal Lagi Hari di Musim Panas Tunggal Tinju.

Tinju bukanlah sesuatu yang asing bagi pertarungan, pergaduhan yang tidak semestinya disetujui atau acara yang dibina lebih banyak mengenai kemustahilan dan daya tarikan seperti kemalangan kereta daripada pertempuran sebenarnya. Masuknya bintang Triller dan YouTube ke tinju sejak tahun lalu, dan cara mereka kadang-kadang mendapat perhatian lebih banyak daripada pergaduhan terbesar dan terbaik – seperti dalam artikel seperti ini – mungkin merupakan kesempatan untuk menggayakan pakaian dan gigi- gnashing, kerana ketakutan bahawa ini hanya seperti tinju sekarang.

Tetapi dalam perbualan sejak beberapa bulan kebelakangan ini, orang-orang penting dalam sukan ini banyak menumpukan perhatian pada perkara positif. Seorang penganjur mengatakan bahawa dia berharap para pejuangnya dapat mempromosikan diri mereka sendiri sebahagiannya seperti yang dilakukan oleh Jake Paul dan Logan Paul.

Dalam skema besar, tinju hanyalah kandungan yang dapat ditonton dalam talian – secara harfiah semuanya, sekarang, dapat ditambang untuk ditonton dalam talian – dan penonton adalah penonton dan pelanggan adalah pelanggan. Juga sukar untuk marah dengan karnival yang datang ke kota setelah pertarungan López dipindahkan, pertarungan Tyson Fury-Deontay Wilder dipindahkan, dan Errol Spence Jr menarik diri dari pertarungannya melawan Manny Pacquiao kerana retina yang koyak.

Sup abjad yang membingungkan bagi organisasi yang memberi sanksi, dan cara untuk menghentikan sukan ini, adalah topik perbualan yang kerap berlaku di sekitar tinju. Yang kurang dibincangkan adalah keretakan di mana sukan itu dapat dilihat, terutama setelah HBO menariknya sepenuhnya.

Pada tahun 2021, semua orang memerlukan kandungan, dan acara langsung – terutamanya sukan langsung – adalah yang paling berharga. Tetapi hak untuk menunjukkan sebilangan besar sukan dikunci selama bertahun-tahun, dan walaupun tidak, sukan itu sangat mahal. Ingin menunjukkan permainan NFL untuk menarik pelanggan ke produk anda? Anda bahkan tidak boleh masuk dengan harga di bawah $ 10 bilion.

Tinju, bagaimanapun, adalah percuma untuk semua, dan sebagai perbandingan, $ 6 juta untuk pertarungan gelaran – atau apa pun Holyfield dan Trump dibayar untuk apa pun acara Sabtu malam – adalah tawar-menawar. Tetapi seperti yang telah dijumpai oleh banyak penyiar dan penyiar, halangan tinju yang rendah untuk masuk dan sifatnya yang benar-benar kacau adalah mengapa mustahil untuk difahami sepenuhnya, dan mustahil untuk dikendalikan.

Triller nampaknya percaya bahawa ia dapat berkembang dengan perbelanjaan yang besar. Selepas kemenangan Belfort, Kavanaugh memasuki gelanggang untuk menawarkan $ 30 juta untuk pertarungan Thanksgiving antara Belfort dan Jake Paul, yang pastinya merupakan permulaan dua bulan postur, berteriak dan video viral.

Kavanaugh tidak menyebut tentang pertarungan gelaran López yang seharusnya dilakukan Triller dalam tiga minggu.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net