Trevon Diggs Cowboys Adalah Antara Breakout Stars NFL
Sports

Trevon Diggs Cowboys Adalah Antara Breakout Stars NFL

Cornerback biasanya mengalami musim rookie yang menyedihkan: Penerima yang dilindungi mereka lebih besar, lebih pantas dan lebih licin daripada yang mereka hadapi di kolej, sementara quarterback cepat memanfaatkan setiap kesalahan mereka. Tetapi musim rookie Trevon Diggs dengan Dallas Cowboys sangat mengerikan. Pilihan University of Alabama yang menonjol dan draf pusingan kedua membolehkan serangan mudah, diserang dengan banyak kali dan sering kelihatan seolah-olah dia tidak yakin dengan tugasnya.

Setahun kemudian, Diggs memimpin NFL dengan enam pemintas. Dia telah memintas sekurang-kurangnya satu hantaran dalam setiap perlawanan musim ini.

Pengalaman bukan satu-satunya alasan untuk peningkatan Diggs. Keseluruhan pertahanan Cowboys bermain seolah-olah menghabiskan musim luar 2020 yang terganggu oleh Covid-19 dengan kamera Zoom dimatikan, koordinator pertahanan Mike Nolan membungkam di satu tetingkap penyemak imbas dan Minecraft masuk yang lain. Pertahanan Cowboys masih menyerah banyak saat sekarang Dan Quinn telah menggantikan Nolan dan rutin latihan biasa telah kembali, tetapi sekurang-kurangnya semua orang tahu di mana harus berbaris, dan pergantian Diggs telah membantu Dallas memulakan musim 4-1.

Dia adalah salah satu daripada beberapa pemain NFL yang menikmati kempen breakout pada tahun 2021.

Patterson menghabiskan lapan musim pertama NFL sebagai pemula kickoff dalam liga yang tidak lagi banyak digunakan untuk pemula kickoff.

Pada tahun 2013, dia meninggalkan University of Tennessee dengan kad bingo pengakap menggabungkan yang dapat diukur. Penerima 6-kaki-21, 217 paun dengan jarak tempuh 40,42 saat 40-halaman dirancang keseluruhan ke-29 oleh Minnesota Vikings, yang kemudian menghabiskan empat tahun membuat usaha setengah hati untuk mengintegrasikan keajaiban ukuran-plus-kelajuan seperti itu kesalahan. Itu tidak biasa: Thor sendiri dapat muncul di beberapa kem latihan dan para pelatih akan berkata: “Astaga, tidak ada peranan dalam skema kami untuk demigod. Adakah anda tahu mana-mana hujung yang ketat?

Patterson terikat untuk rekod NFL dengan lapan gol permulaan karier. Tetapi lebih dari 60 peratus kickoffs mulai menghasilkan sentuhan balik, sehingga layanannya tidak mendapat permintaan tinggi. Dia melantun dari Viking ke Oakland Raiders, New England Patriots dan Chicago Bears, mendapat notis All-Pro sebagai pengembalian tiga kali tetapi melihat sedikit lebih banyak daripada tugas bertugas dalam kesalahan mereka.

Musim ini, Patterson akhirnya mendarat dengan Atlanta Falcons, sebuah pasukan yang cukup putus asa untuk mencuba strategi zany: memberi umpan tangan dan hantaran pendek kepada pemain yang telah membuat karier dengan menjaringkan gol 100-yard. Patterson rata-rata 93.6 ela dari scrimmage setiap permainan musim ini dan telah menjaringkan lima gol. Falcon yang dibina semula hanya 2-3, tetapi kemunculan Patterson adalah antara beberapa faktor yang menjadikan pasukan itu berdaya saing.

Moore 5-kaki-7, 185-pon hampir tidak sesuai dengan prototaip NFL. Dia cepat dan sukar difahami, tentu saja, tetapi dia menderita melalui dua musim yang dipendekkan kecederaan setelah menangkap 114 hantaran sebagai mahasiswa baru di Purdue pada tahun 2018. Pasukan NFL biasanya berhati-hati dengan atlet kecil dengan sejarah kecederaan panjang, tetapi para Kardinal percaya bahawa kebijaksanaan konvensional adalah untuk kotak, jadi mereka memilih Moore pada pusingan kedua draf April.

Moore mungkin telah disebut sebagai pakar gadget yang jarang digunakan pada pasukan lain, tetapi Cardinals Coach Kliff Kingsbury menyukai alat. Moore menggerakkan seluruh formasi dalam serangan Kingsbury yang tidak dapat diramalkan, menangkap hantaran layar dan mengambil alih arahan yang salah. Per Rujukan Bola Sepak Pro, Moore menduduki tempat ketiga dalam liga dengan 222 ela setelah menangkap 21 resepsi, dan dia rata-rata 8.3 ela per tergesa-gesa.

Dengan Moore menenun pemain pertahanan setelah menangkap bola pendek dari Kyler Murray quarterback 5 kaki-10, permainan Cardinals kadang-kadang kelihatan seperti Take Your Child to Work Day. Tetapi Cardinals adalah 5-0, jadi anak-anak pasti baik-baik saja.

James menduduki tempat ketiga dalam undian Definisi Rookie of the Year untuk tahun 2018, ketika dia mencatatkan tiga intersepsi dan 3.5 karung sebagai keselamatan serbaguna, edge rusher dan menjalankan stuffer untuk Chargers.

Kemudian cedera: Kaki yang patah menghapuskan sebahagian besar musim James 2019, meniskus merobek sepanjang tahun 2020. Daftar Chargers telah mengalami kecederaan yang mengerikan dalam beberapa musim kebelakangan ini sehingga tidak akan mengejutkan jika James diserang oleh meteorit di hari pertama kem latihan. Sebaliknya, James sekali lagi berkembang dalam peranan serba guna, dengan 1.5 karung, satu intersepsi, satu pukulan paksa dan 43 total pasukan untuk pengecas (4-1).

James belum sepenuhnya lolos dari kutukan kecederaannya tahun ini. Dia melabuhkan bahunya melawan Kansas City pada Minggu ke-3, tetapi hanya tersasar sedikit. Rakan sepasukan Joey Bosa mengatakan kepada Los Angeles Times bahawa James “baru saja memasukkannya kembali dan kembali ke lapangan.”

Pembedahan diri di bilik persalinan adalah kemahiran yang berguna ketika bermain untuk Pengecas.

Dalam usaha terbaru mereka untuk mengubah nasib mereka, orang-orang Jaguar mengupah jurulatih kolej legenda Urban Meyer, menghabiskan pilihan pertama dalam rancangan 2021 pada quarterback Trevor Lawrence dan menggunakan banyak stok pilihan tambahan untuk merombak daftar mereka. Oleh itu, pemain terbaik dalam pasukan tahun ini adalah lelaki yang mereka cuba ganti.

Robinson memecahkan daftar Jaguars sebagai pemula yang tidak dibuat pada tahun 2020. Dia menjadi permulaan yang berjalan kembali sebelum pembuka musim tahun lalu ketika Leonard Fournette secara tiba-tiba dibebaskan, mungkin kerana tidak sesuai dengan budaya pasukan. (Fournette sekarang sesuai dengan budaya juara bertahan, Tampa Bay Buccaneers.) Robinson bergegas sejauh 1,070 ela musim lalu, tetapi Meyer menyusun Clemson untuk semua tujuan Travis Etienne dengan pilihan keseluruhan ke-25. Ketika Etienne mencederakan kakinya di pramusim, Robinson kembali masuk ke barisan pemain.

Robinson menduduki tempat keempat di NFL dengan jarak 387 ela. 149 halamannya yang bergegas pada Minggu 5 hampir mendorong Jaguars yang menyedihkan untuk kemenangan pertama mereka musim ini. Mengikuti Tennessee Titans, 31-19, pada awal suku keempat, para Jaguars melaju ke garis 1-halaman, di mana Meyer memerintahkan penyerahan keempat untuk… Carlos Hyde, sandaran veteran Robinson. Hyde mendapat kekalahan, mengakhiri perhimpunan.

Robinson akan mencapai tahap yang lebih besar sebaik dia mengetahui cara untuk tidak lagi sesuai dengan budaya pasukan Jaguars.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net