Saya Berpeluang Melancong Ke Mana Saja.  Mengapa Saya Memilih Spokane?
Sports

Saya Berpeluang Melancong Ke Mana Saja. Mengapa Saya Memilih Spokane?

“Itu mengerikan baginya,” kata Kaiser. Selepas kemalangan bas orang India, Lohrke terpaksa memandu salah seorang balu rakan sepasukannya pulang ke rumah orang tuanya di San Francisco. Kemudian, terus ke San Diego, dia menghiburkan balu rakan sepasukan yang lain di sana. Ketika akhirnya dia melapor ke tim barunya, pemiliknya mengunyahnya karena mengambil masa yang lama untuk tiba dari Spokane. “Di mana kamu berada?” lelaki itu menyalak. Lohrke menjawab, “Saya telah melahirkan janda.”

Tiba-tiba, saya mendengar diri saya berfikir dengan lantang di pejabat Kaiser, berjuang untuk memproses kekayaan saya yang lebih cetek seperti ayahnya. Bagaimana mungkin Jack Lohrke – bagaimana orang yang berintegriti moral – dapat melihat kembali kelangsungan hidupnya dan merasa jelas dan pantas mendapatkannya dan juga tidak diganggu dengan rasa belas kasihan dan sensitif terhadap risiko? “Saya rasa,” kata Kaiser, “anda harus cukup egosentris untuk berfikir ada makna yang penting mengenai kepentingan hidup anda berbanding dengan orang lain.

“Dia selalu mengkhawatirkan kami,” lanjut Kaiser. Lohrke biasanya kelihatan agak rapi, tetapi dia akan menjadi panik setiap kali salah seorang anaknya gagal pulang sebelum gelap. Kaiser teringat suatu hari, ketika dia berusia 7 atau 8 tahun, ayahnya di atas atap sedang membetulkan sesuatu, dan dia meminta maaf agar diizinkan untuk membantu. Akhirnya, ayahnya mengalah. “Ayah berkata, ‘Aduh, bawa dia ke sini.'” Dan dia diangkat.

Lohrke meletakkan putrinya yang kecil, menarik denim kaki seluarnya yang lebih jauh dari tubuhnya, dan terus memalu kuku melalui kain, di sekelilingnya, mengamankan anaknya ke sirap supaya dia tidak tergelincir.

“Saya gembira sebagai kerang,” kata Kaiser kepada saya, “hanya duduk di sana, hanya di tempat dia berada.”

Saya beli dua hot dog di tangga keempat tetapi tidak mendapat wang. Sebenarnya, saya mengesyaki saya bahkan tidak berpeluang memenangkan wang, kerana kebetulan saya memesan anjing panas saya ketika dua konsesi Avista Stadium yang lebih kecil dari seketika kehabisan hot dog – keruntuhan sekejap dan tidak dapat dimaafkan Meski begitu, saya yakin akan menyakitkan Otto Klein untuk dibaca di sini. Dalam beberapa minit, pekerja keluar dari dapur stadium, pertama dengan dulang hot dog, kemudian dengan dua beg roti, untuk membersihkan tunggakan pelanggan. Saya memerhatikan orang-orang di belakang kaunter berkumpul dan membungkus mereka secepat yang mereka dapat. Dengan tergesa-gesa, mereka seolah-olah telah meninggalkan projek memasukkan wang dalam bentuk anjing. Namun, kemudian, saya mengetahui bahawa ini bukan pengawasan. Semua wang itu dikeluarkan pada awal permainan. Saya salah faham dan terlepas semuanya.

Sejujurnya, saya tidak peduli. Ini adalah kekecewaan sepele yang paling buruk. Saya menyedari bahawa saya belum pernah bermain permainan besbol sejak saya melancarkan perjalanan lapangan anak perempuan saya untuk melihat Mariners pada musim bunga 2019, dan saya merasa bersyukur hanya untuk menyerap semua perkara yang biasa dan hebat yang berlaku di sekitar saya, yang memusingkan nuansa pengalaman yang saya kenali sepanjang hidup saya. Saya menyambung semula dengan semua klise nostalgia – retak kelawar, dan lain-lain – tetapi juga butir-butir yang lebih halus: sensasi tidak berdaya memanjakan diri ke bilik mandi dan pendengaran, dari sisi pendirian lain, gemuruh kolektif yang tegang, kemudian rintihan kolektif yang mengerikan, dan mengetahui bahawa saya terlepas permainan pemain lawan; memerhatikan seorang gadis kecil yang berambut merah, usia anak perempuan saya yang lebih muda, merayap di tempat duduk kanan ke arah bullpen India yang memegang penanda Crayola hijau, membalikkan programnya dan memadankan nombor pada pemain paling dekat dengan namanya, dan kemudian mengacaukan keberanian untuk bertanya kepada Encik Sesiapa Dia untuk tanda tangannya; anestetik, pencucian suara dan gumaman putih di seluruh stadium yang secara ajaib dapat dimasukkan semasa kelam-kabut kelelawar yang sangat panjang.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net