Saquon Barkley (dan Peminat) Kembali.  Tetapi Begitu juga Gergasi Musim Lalu.
Sports

Saquon Barkley (dan Peminat) Kembali. Tetapi Begitu juga Gergasi Musim Lalu.

Berlari kembali Saquon Barkley mengelak dan melonjak naik ke kedudukan 5-yard pada permainan pertama dari scrimmage dalam permainan Ahad antara Giants dan Denver Broncos. Barkley, curangnya kesalahan Giants sehingga ligamen lutut yang terkoyak membuat dia terkeluar dari 14 perlawanan musim lalu, nampaknya kembali utuh, dan penyokong tuan rumah di Stadium MetLife yang penuh sesak melompat berdiri sebagai tindak balas.

Beberapa saat kemudian, quarterback tahun ketiga Giants, Daniel Jones, melemparkan umpan 42-yard ke penerima kegemarannya, Darius Slayton, yang memajukan Giants ke wilayah Denver. Terdapat lebih banyak euforia yang tidak terkawal di grandstand.

Tetapi kemudian Giants kehilangan lapan ela pada dua permainan berikutnya, mensia-siakan peluang untuk menjaringkan gol walaupun padang. Satu pemanduan kemudian, Giants berlari tiga permainan tanpa memerlukan halaman dan melakukan tendangan. Tidak lama kemudian, mereka mengalahkan Denver dengan tiga mata. Kemudian dengan 10 mata, kemudian dengan 17.

Musim Giants yang baru tiba-tiba kelihatan tidak berbeza dengan kekecewaan 10 kerugian tahun lalu. Para peminat merosot kembali ke tempat duduk mereka.

Hari pembukaan musim bola sepak sentiasa mempunyai kelahiran semula – sehingga terasa seperti pengulangan.

Sebagai saat terakhir gawang Denver 27-13 dari Giants berakhir – pasukan tuan rumah akan menjaringkan gol tidak bermakna pada perlawanan akhir permainan – tempat duduk MetLife kebanyakan kosong. Itu terjadi pada musim lalu, kerana adanya larangan pandemi. Kekosongan kali ini, bagaimanapun, terasa berbeza, terutama kerana soundtrack yang tersisa dari acara itu adalah sorakan yang tidak menyenangkan dari beberapa ribu peminat Broncos.

Pada akhirnya, Barkley bergegas hanya sejauh 26 ela dengan 10 kereta. Jones, yang ditugaskan untuk mengurangkan pergantian yang mahal yang menjadi momok dalam dua musim pertamanya sebagai starter, kehilangan jauh di wilayah Denver pada titik penting permainan. Pertahanan Giants yang banyak kali dihantam berkali-kali gagal memaksa Broncos keluar dari padang ketika Denver menukar tujuh dari 15 gol ketiga – dan ketiga-tiga percubaan keempat ke bawah.

Ia meninggalkan Joe Judge, jurulatih Giants tahun kedua, yang menyedari mengapa peminat Giants bergegas keluar dari Stadium MetLife menjelang pertengahan suku keempat, jika tidak lebih awal.

“Kita harus menghormati mereka,” kata Hakim mengenai para peminat. “Kita harus memberi mereka sesuatu untuk mereka sukai. Terdapat banyak tenaga dan suasana yang hebat di stadium tetapi kami harus melakukan lebih banyak lagi sebagai satu pasukan untuk menjadikan mereka ingin kekal dan bersorak. “

Bintang permainan ini adalah Teddy Bridgewater, quarterback Denver yang bangkit semula, yang melengkapkan 28 dari 36 hantaran dengan jarak 264 ela dan dua hantaran touchdown. Konstituen yang kurang diperhatikan yang memberi kesan yang signifikan pada hasilnya adalah koordinator ofensif Broncos, Pat Shurmur, mantan jurulatih Giants yang pada hari Ahad mengalahkan pertahanan pasukan lamanya.

Jones melengkapkan 22 daripada 37 hantaran untuk satu gol. Baik quarterback mempunyai intersepsi dan masing-masing dipecat dua kali, walaupun Bridgewater hanya menghadapi tekanan sporadis dari pasukan Giants.

Selepas pemanduan 15 permainan yang memakan masa hampir sembilan minit, Denver membuka skor permainan pada suku kedua dengan gol padang 23-halaman oleh Brandon McManus. Pada hak milik mereka yang seterusnya, Giants keluar dengan agresif pada kedudukan pertama dengan Jones melemparkan hantaran 17-halaman di tengah untuk menerima Kenny Golladay, salah satu pemerolehan ejen bebas luar musim yang terbaik di pasukan.

Empat kali bermain dan penalti hantaran pertahanan lewat, pasukan Giants melangkah ke hujung padang Broncos. Pada peringkat pertama, Sterling Shepard, Giant yang paling lama bertahan, melintasi laluan persimpangan panjang dan menangkap hantaran Jones tepat sebelum menyelam ke zon akhir untuk touchdown 37-halaman yang memberi pasukan tuan rumah memimpin 7-3.

Dalam masa kira-kira dua minit pada akhir babak pertama, yang dipimpin oleh ketenangan, kesungguhan dan ketepatan Bridgewater, Denver kembali memimpin. Bridgewater melengkapkan enam hantaran berturut-turut, yang terakhir melemparkan touchdown 2-halaman kepada Tim Patrick yang menghantar Broncos ke dalam permainan sementara dengan keputusan 10-7.

Denver mengambil tempat di mana ia berhenti selepas menerima kickoff separuh masa kedua. Walaupun permainan berjalan Broncos tidak ada, pertahanan hantaran Giants masih dibanjiri, sebahagiannya kerana kesalahan Giants yang lemah membuatnya tetap berada di lapangan untuk begitu banyak permainan.

Diperlukan permainan Broncos 16 sejauh 75 ela, kerana Bridgewater terus menggunakan kakinya untuk memperluas permainan. Pada permainan terakhir, pemanduan keempat dan 1 di garisan Giants 4-yard, Bridgewater bergegas ke kanannya ketika dia dikejar oleh keselamatan Giants Xavier McKinney, yang mencengkam penutup kepala dan bahu Bridgewater. Semasa berlari, Bridgewater menjatuhkan bola sepak ke zon akhir di mana Albert Okwuegbunam melakukan tangkapan akrobatik dalam trafik untuk gol kedua Broncos, memperpanjang kedudukan mereka ke 17-7.

Atas kepemilikan berikut, Giants melakukan kemunculan semula.

Setelah Giants mara ke garis Denver 22-yard, Jones meledak di tengah barisan pertahanan Broncos untuk larian 7-yard kemudian membalut dua tangan di sekitar bola sepak dalam usaha untuk mengelakkan gegaran. Tetapi pemain lineback Denver, Josey Jewell menumbuk bola bebas dari genggaman Jones dan rakan sepasukan Jewell, Malik Reed jatuh pada bola sepak di garisan Denver 15-yard. Sekali lagi, penguasaan Giants yang menjanjikan berakhir dengan pergantian Jones yang menghasilkan gol padang McManus 36-halaman yang meningkatkan defisit Giants menjadi 20-7.

Permainan itu, pada ketika itu, sudah berakhir.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net