Red Sox Beat Rays untuk Maju ke ALCS
Sports

Red Sox Beat Rays untuk Maju ke ALCS

BOSTON – Jadi ini adalah bagaimana ia berakhir untuk Tampa Bay Rays, pasukan yang mendorong dan mencetuskan pemikiran konvensional dan biasanya melepaskannya. The Rays mencipta rekod francais dengan 100 kemenangan musim ini, lapan lagi berbanding Boston Red Sox. Tetapi ketika itu yang paling penting, dalam siri divisi Liga Amerika mereka, Red Sox menaikkan aksioma paling hangat.

Kadang-kadang, memukul dengan baik benar-benar menghentikan nada baik.

Pengorbanan terbang ke lapangan kiri oleh Kiké Hernandez melengkapkan Red Sox ke dalam Siri Kejuaraan Liga Amerika pada Isnin malam, dengan kemenangan 6-5 dan kemenangan tiga-satu-satu seri. The Red Sox akan menghadapi Chicago White Sox atau Houston Astros pada pusingan seterusnya, yang bermula pada hari Jumaat, ketika mereka mencari kejuaraan kelima mereka dalam 18 musim terakhir.

“Kami selalu mengatakan bahawa kami mempunyai pasukan baseball yang bagus yang mempunyai beberapa lubang, dan kami masih mempunyai beberapa lubang,” kata Pengurus Alex Cora. “Tetapi pada akhirnya, seburuk yang kelihatannya kadang-kadang, kita masih di sini. Kami masih menari. “

Itu adalah hari untuk menari di Hub. Pada waktu pagi, penduduk tempatan berbaris di jalan-jalan untuk memanggang kembali Maraton Boston; pada waktu malam, mereka mengemas Fenway lama untuk meraikan kemenangan playoff. Sukar untuk membayangkan ini beberapa hari yang lalu, ketika para ahli sihir Rays berputar di tempat pembuka siri ini. Siapa yang tahu bahawa mereka akan membuat mantra terakhir mereka?

Pemukul The Red Sox menghabiskan tiga hari berikutnya mengalahkan Sinar. Mereka mengalahkan 0,341 untuk siri ini, hanya mengalahkan 26 kali. Dalam tiga perlawanan terakhir, pemula Tampa Bay tidak pernah berjaya melalui inning ketiga – dan walaupun ketika bullpen bernada baik, pemukul Boston tidak tertipu.

“Kami tidak dapat membuat swing-and-miss yang kami lakukan dengan baik sepanjang musim biasa,” kata Pengurus Rays, Kevin Cash. “Mereka benar-benar memiliki pendekatan yang baik. Rasanya ada tekanan yang berterusan. Tidak ada jalan keluar yang mudah. ​​”

The Red Sox menjaringkan larian terbanyak pada musim-musim kejuaraan 2004, 2013 dan 2018, dan pasukan gelaran 2007 mereka menduduki tempat keempat. Tahun ini mereka berada di tangga kelima, dan sebenarnya menjaringkan lebih sedikit larian daripada sinar.

Tetapi pemisah adalah pemogokan: pemukul Rays memiliki pasukan yang paling banyak menang dalam jurusan, sementara Red Sox antara yang paling sedikit. Pitcher Boston mengeksploitasi pemukul Teluk Tampa berulang-ulang kali, menghasilkan 46 aksi mogok dan menahan pemukul utama rumah Rays, Brandon Lowe, tidak terkena siri ini.

The Rays berharap dapat meneruskan usaha mereka ke panji AL musim gugur lalu. Tetapi Red Sox juga mempunyai pasukan berpengalaman, dan Hernandez – yang membantu Los Angeles Dodgers mengalahkan Rays dalam Siri Dunia yang lalu – mengatakan penutupan Game 1 tersentak dalam barisan pemain.

“Main baseball, jika anda tidak membiarkan momen itu terlalu besar, ini membawa yang terbaik dari orang-orang,” kata Hernandez, yang berjaya .450 (9 untuk 20) ​​dalam siri ini. “Kami dapat menguncinya dan membuat keputusan yang lebih baik di lapangan yang ingin kami ayunkan, zon yang ingin kami serang.”

Hernandez mewujudkan pasukannya yang diperbaiki. Untuk semua kejayaan mereka pada abad ini, Red Sox juga berada di kedudukan terakhir di AL East sebanyak empat kali. Itu termasuk musim lalu, yang pertama di bawah Chaim Bloom, ketua pegawai besbol pasukan dan bekas eksekutif tertinggi bersama The Rays.

Bloom memperdagangkan Mookie Betts tetapi menyimpan sebahagian besar inti dari juara 2018 – Chris Sale, JD Martinez, Xander Bogaerts, Nathan Eovaldi. Dia telah menyokong mereka dengan serangkaian pelaburan kos rendah, dalam gaya Tampa Bay, dan Hernandez adalah import yang paling mahal.

Hernandez, 30, menandatangani kontrak selama dua tahun dan $ 14 juta setelah bermain di setiap posisi tetapi berjaya untuk Dodgers. Dia pada dasarnya adalah stuntman Hollywood yang merindukan peranan utama.

“Tetapi saya tidak menginginkan cara bermain yang mudah setiap hari,” kata Hernandez. “Saya tidak hanya mahu bermain setiap hari di liga besar. Saya mahu bermain setiap hari di mana yang penting. “

Dalam dua perjalanan ke Fenway bersama Dodgers, Hernandez berkata, dia tidak pernah menghargai suasana. Pada Siri Dunia 2018 yang sejuk, Dodgers kalah dua kali dan menghabiskan banyak masa untuk menggigil. Ketika Hernandez kembali pada musim panas berikutnya, Red Sox jauh lebih awal dan orang ramai kelihatan tidak sabar.

Musim ini jauh berbeza, terutamanya sekarang. The Red Sox berada 3-0 di Fenway selepas musim ini dan telah menyingkirkan dua saingan divisyen, termasuk Yankees dalam permainan kad liar. Permainan The Rays adalah klasik, dengan pendahuluan dan penghuni akhir permainan pada hari Ahad – Kyle Schwarber untuk dimulakan, Christian Vazquez selesai – dan sedikit segalanya pada hari Isnin.

Rafael Devers merobek homer tiga larian. The Red Sox dipimpin oleh lima, kemudian kehilangan kedudukan. Pada tahun kelapan, Cora meminta Garrett Whitlock, pemula dengan siku yang dibina semula yang dipetik dari Yankees dalam rancangan Peraturan 5. Whitlock menghadapi enam pemukul dan mengundurkan mereka semua.

Dia juga mendapat kemenangan setelah rali minimalis dari pasukan yang juga dapat berayun besar: single, ositaulaga bunt, infield single, قربان terbang. Suka air kotor itu.

“Saya rasa seperti tidak ada yang menyangka kita berada di sini sekarang,” kata pemula Eduardo Rodriguez. “Dan lihatlah di mana kita berada.”

The Red Sox menuju ke ALCS Menentang pitcher berhati-hati.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net