Raiders Pergi Ekstra Batu untuk Mengalahkan Ravens
Sports

Raiders Pergi Ekstra Batu untuk Mengalahkan Ravens

Sesiapa yang menonton permainan Baltimore Ravens-Las Vegas Raiders pada malam Isnin mendapat wang mereka dalam 60 minit pertama.

Raiders underdog ketinggalan 14-0, kemudian berlumba-lumba untuk bertanding dengan Super Bowl-Ravens yang bertanding sepanjang malam. Marcus Mariota naik ke atas untuk memperoleh 30-yard untuk penjaga gol. Derek Carr mendahului tiga pemacu permainan di suku keempat sahaja. Dan Daniel Carlson menendang gol padang 55-halaman dengan dua saat lagi.

Tetapi ia adalah waktu lembur yang menyusuli tendangan Carlson yang menjadikan permainan ini tidak dapat dilupakan.

The Raiders mendapat bola terlebih dahulu, dan Carr membawa pasukan turun ke lapangan sekali lagi melalui pemanduan yang memuncak pada hantaran gol kemenangan yang jelas kepada Bryan Edwards. Orang ramai, menghadiri pertandingan musim biasa untuk pertama kalinya sejak pasukan berpindah ke Las Vegas, diraikan. Beberapa pemain Raiders berlari ke bilik persalinan. Tetapi pegawai ulangan menilai bahawa Edwards seharusnya ditolak sebelum dia melintasi garisan, dan pasukan harus merosot kembali ke lapangan.

Namun, Raiders mempunyai gol pertama dan pertama di 1. Permainan pasti hampir berakhir.

Seluar Carr yang pertama kali berubah menjadi scrum ragbi yang tidak ke mana-mana, dan kemudian Raiders berjaya melakukan permulaan yang salah. Dengan bola kembali pada 5, Carr mencuba hantaran, tetapi melambung dari helmet DeShon Elliott dari Ravens, mengambil karom liar dan dipintas oleh Anthony Averett.

Sekarang Ravens telah membuat tembakan mereka. Tetapi ketika Lamar Jackson mundur, dia dipukul oleh Carl Nassib dan meraba-raba. The Raiders kembali berniaga.

Selepas larian 1 yard ke Ravens 26, ia masih berada di tangga kedua. Tetapi Jurulatih Jon Gruden menghantar pasukan gol untuk memenangkannya di sana. Malangnya, sebilangan pasukan kelihatan tidak bersedia. Hasilnya adalah penalti penundaan permainan.

“Sepakan kami semakin panas; tidak ada yang dapat mencarinya, ”adalah pengakuan permainan ganjaran yang mengejutkan dari Gruden.

Selepas penalti, Gruden memutuskan untuk mengembalikan kesalahan Raiders. Dan Carr segera membuat semua orang melupakan bencana gol di lapangan dengan umpan tinggi ke Zay Jones yang terbuka lebar untuk gol. Skor akhir: Raiders 33, Ravens 27.

“Saya berasa seperti saya mati dan bangun,” kata Gruden. “Dan mati lagi. Saya seperti kucing. Saya mempunyai banyak nyawa malam ini. Saya tidak suka bermain seperti itu ”

Bagi Ravens, yang dianggap ramai sebagai pesaing Super Bowl musim ini, nyaris tersasar.

“Kehilangan itu pasti menyakitkan,” kata Jackson. “Permainan itu mungkin akan berlangsung malam ini.” The Ravens tidak mengalahkan 14 mata sejak 2004.

Hasilnya mungkin tidak meyakinkan siapa pun bahawa Raiders, yang 8-8 musim lalu, adalah nyata. Tetapi selepas permainan Gruden melihat garis bawah dengan petikan dari pemilik Raiders lama Al Davis.

Dengan senyuman dia berkata: “Seperti yang mereka katakan di sini. Hanya menang bayi. “


Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net