Peguam Tertinggi NFL Mempunyai Hubungan Yang Nyaman Dengan Presiden Pasukan Washington
Sports

Peguam Tertinggi NFL Mempunyai Hubungan Yang Nyaman Dengan Presiden Pasukan Washington

Setahun kemudian, ketika liga menghukum Washington dan Dallas kerana melanggar had perbelanjaan liga, Allen meminta untuk berbicara dengan Pash. “Masih bercakap secara dalaman mengenai perkara ini,” jawab Pash. “Saya tidak membuat janji untuk hasilnya. Tetapi saya dapat meyakinkan anda bahawa saya tidak akan menghalau anda. ”

Setelah Allen mengucapkan terima kasih, Pash menambahkan: “Kami mungkin tidak melihatnya dengan cara yang sama. Tetapi itu tidak mengubah rasa hormat atau kasih sayang saya kepada anda. Bagaimanapun, tidak ada orang lain yang pernah memberi saya kad VIP Hooters. “

Tersebar dalam surat-menyurat mengenai perniagaan liga adalah catatan yang menyoroti persahabatan erat Allen dan Pash. Ketika saudara Allen, George, mencalonkan diri untuk Senat AS di Virginia pada tahun 2012, Pash menyumbangkan $ 1,000 untuk kempennya. Pash tidak malu mengatakan betapa isterinya dan keluarganya menyukai pasukan, dan Allen mengirim Pash lagu pertarungan kelab itu setelah kemenangan Washington jarang terjadi.

Pada Hari Krismas dan Tahun Baru, pasangan itu bertukar ucapan percutian yang tulus, dengan Pash menghantar e-mel pada Januari 2013 untuk mengucapkan tahniah kepada Allen yang telah membuat playoff. “Selamat Tahun Baru – walaupun 2012 bukanlah tahun termudah dalam banyak aspek, saya terus menghargai hubungan dan nasihat anda,” tulis Pash.

Allen dan Pash, yang secara rutin menyebut panggilan telefon mingguan mereka sebagai “rants,” bersatu dengan penghinaan mereka untuk ketua Persatuan Pemain NFL, DeMaurice Smith, musuh Pash dalam rundingan buruh 2011.

Pada bulan September 2010, Allen memberitahu Pash bahawa keputusannya untuk tidak memberikan Smith umpan padang ke pertandingan tuan rumah Washington telah membuat marah Smith. “Sheriff baru di bandar,” balas Pash kepada Allen, yang pada tahun pertamanya bersama kelab.

Allen memberitahu Pash bahawa jurucakap kesatuan akan memanggil Snyder untuk mengadu. “Itu seharusnya percakapan singkat,” jawab Pash.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net