Pada Terbuka AS, Leylah Fernandez Menawarkan Peringatan 11 September
Sports

Pada Terbuka AS, Leylah Fernandez Menawarkan Peringatan 11 September

“Saya hanya ingin memberitahu mereka bahawa mereka begitu kuat, mereka sangat tahan,” kata Fernandez. “Mereka luar biasa. Memiliki mereka di sini bahagia, meriah, hanya kembali ke arah yang mereka alami, dengan melabuhkan punggung saya dalam saat-saat sukar ini, telah membuat saya lebih kuat dan membuat saya lebih percaya pada diri saya. “

Titik paling sukar bagi Fernandez terjadi pada akhir perlawanan, ketika Raducanu, yang telah menggunting kakinya, mengambil cuti perubatan. Pada masa itu, Fernandez mempunyai break point dan berada dalam kedudukan untuk mendapatkan set semula. Tetapi Raducanu, yang memerlukan pembalut lutut kirinya, kembali ke gelanggang dan lima mata kemudian menutup perlawanan.

Fernandez yang kecewa membincangkan perkara itu dengan pengadil ketua semasa waktu tamat dan sekali lagi selepas perlawanan. Ketika Fernandez duduk di kursinya, dikalahkan, wasit turun untuk menjelaskan keadaannya lebih jauh. Fernandez kelihatan kesal, menangis. Tetapi kemudian, dia mengakui bahawa kejadian itu telah diatasi dengan betul.

“Itu baru berlaku pada waktu yang sangat panas,” katanya. “Terlalu buruk bahawa ia berlaku pada saat spesifik dengan saya dengan momentum. Tetapi ia sukan. Ini tenis. Baru boleh terus maju. “

Ia adalah detik reflektif bagi remaja itu.

Sebagai pendatang baru dalam lawatan, Fernandez adalah keperibadian yang tidak diketahui ramai peminat tenis. Sebilangan besar hanya melihat versi gemilang, meraikan kemenangannya yang luar biasa. Sabtu adalah kali pertama mereka melihat bagaimana dia menghadapi kekecewaan.

Terdapat beberapa saat kekecewaan, beberapa tatapan sedih dan beberapa air mata. Tetapi secara keseluruhan, dia mengendalikan dirinya seperti yang dilakukan juara. Dia bangga dengan dirinya sendiri, dan dapat melihat gambaran yang lebih besar daripada satu kerugian.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net