NLDS Game 5 Kemas Kini Langsung: Dodgers dan Giants Face Off
Sports

NLDS Game 5 Kemas Kini Langsung: Dodgers dan Giants Face Off

ImejSiri ini kembali ke Oracle Park untuk permainan penentu 5.
Kredit …John Hefti / Associated Press

Pasukan yang menang 107 berbanding pasukan yang menang 106. Mereka masing-masing memiliki 109 ketika memperhitungkan permainan pasca musim. Saingan selama 133 musim, dihubungkan bukan hanya dengan asal usul mereka di New York tetapi juga melalui peranan perintis mereka dalam bergerak ke barat. Contoh kelima dalam sejarah baseball di mana pasukan dengan 100 atau lebih kemenangan masing-masing akan berhadapan dalam permainan postseason pemenang.

Adalah sukar untuk menjadi jauh lebih besar daripada ini.

  • Who: Los Angeles Dodgers lwn San Francisco Giants

  • Apa: Permainan 5 dari siri divisyen Liga Nasional

  • Bila: 9:07 malam Timur

  • Di mana: Taman Oracle di San Francisco

  • Mengapa: Pemenang akan mara ke Siri Kejuaraan Liga Kebangsaan menentang Atlanta

  • Bagaimana saya boleh menonton? Permainan ini akan disiarkan di TBS. Aliran TBS akan tersedia di beberapa perkhidmatan penstriman, seperti Hulu Live dan YouTube TV. Ia juga akan tersedia untuk beberapa orang melalui TBS.com.

Kredit …Sean M. Haffey / Getty Images

Julio Urias The Dodgers hampir mapan sebagai pitcher permulaan. Dia membuat 32 permulaan musim ini, tanpa penampilan yang lega, dan bermain 20-3 dengan ERA 2.96. Kemudian dia memulakan dan mengalahkan Giants dalam Game 2 dari siri divisi ini.

Namun pasukannya memutuskan – “dari puncak organisasi Dodgers,” kata Pengurus Dave Roberts – bahawa Urias, 25, bukan pilihan terbaik untuk memulakan permainan 5. pemenang-ambil-semua. Mereka akan pergi dengan pembuka, Corey Knebel.

“Tidak bermaksud ia lebih berisiko, berbeza,” kata Roberts, yang menghantar SMS kepada Pengurus Giants, Gabe Kapler malam tadi untuk memberitahunya. “Tapi itu terbuka untuk kritikan yang berpotensi, yang saya bayangkan sudah ada di luar sana.”

Dia betul mengenai perkara itu; ini sememangnya kelihatan seperti kes klasik organisasi yang sangat pintar daripada itu sendiri. Roberts mengatakan bahawa Urias adalah satu-satunya permulaan yang dia gunakan dengan cara ini, berdasarkan rekod prestasi Urias yang fleksibel – dia telah keluar dari bullpen selama 15 dari 19 penampilan kerjayanya selepas musim, dan menutup NLCS dan World Series pada musim lalu.

Knebel, bekas All-Star yang lebih dekat dengan Milwaukee, telah melakukan dengan baik dalam empat percubaan sebagai pembuka gol, yang membolehkan satu memperoleh larian dalam lima dan dua pertiga babak pertama. Dia betul dan Urias adalah kidal.

“The Giants telah menjadi kelab bola yang luar biasa sepanjang tahun, dan hanya berbicara kepada pasukan yang ofensif, mereka telah menjadi pasukan terbaik di besbol sejauh mendapatkan kelebihan pertandingan, kelebihan platun,” kata Roberts, sambil menambahkan bahawa strategi itu harus membantu dalam ” berpotensi memberi kami beberapa pertarungan ke depan sepanjang permainan. “

Roberts dan pejabat depan Dodgers tahu pasukan mereka jauh lebih baik daripada peminat atau ahli media berita. Tetapi masih sukar untuk dilihat, dan saya bertanya kepada Roberts mengenai kelemahan hanya membiarkan Urias bermula, seperti biasa.

“Ada kelemahan dalam dirinya untuk memulai, jika dia memulai permainan, kerana Anda dapat melihat keakraban,” kata Roberts. “Dia baru bertemu pasukan ini lima hari yang lalu. Orang-orang itu menyusun dan mengatur perlawanan yang mereka mahukan.

“Ada kelemahan dalam melakukannya dengan cara kami memilih untuk melakukan ini. Corey tidak pernah memulakan permainan playoff. Tetapi saya fikir, pada akhirnya, kami percaya kedua-dua pemain dapat mengatasi ini. ”

Jadi di sana anda memilikinya. Nota berkaitan: Hari ini adalah ulang tahun ke-56 Game 7 dari Siri Dunia 1965, ketika Dodgers yang lain, Sandy Koufax, mula menentang Minnesota Twins. Koufax melepaskan penutupan sembilan inning, pada rehat dua hari.

Besbol sangat menarik, mungkin hari ini lebih dari sebelumnya. Tetapi budak lelaki bagaimana zaman telah berubah.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net