NLDS: Dodgers Beat Giants dalam Game 4, Menyiapkan Game Decisive 5
Sports

NLDS: Dodgers Beat Giants dalam Game 4, Menyiapkan Game Decisive 5

LOS ANGELES – Enam bulan mengejar musim biasa tidak mencukupi. Los Angeles Dodgers masih berusaha untuk mengalahkan San Francisco Giants pada bulan Oktober. Dan sekarang, setelah 23 perlawanan musim ini antara pesaing kuno dan pahit ini, panggilan terakhir tiba dengan Game 5 pada hari Khamis malam.

Dalam Game 4 Selasa, dengan Walker Buehler bekerja pada rehat pendek untuk pertama kalinya dalam kariernya, Dodgers dengan cepat menjelaskan bahawa musim mereka tidak akan berakhir pada malam itu. Di hadapan 52,935 peminat yang menderu – dan cemas – di Stadium Dodger mereka merobohkan Giants, 7-2.

Termasuk musim biasa dan musim selepas musim, Giants dan Dodgers kini masing-masing memiliki 109 kemenangan pada tahun 2021. Setakat ini, San Francisco memegang kelebihan 12-11 di atas Los Angeles. Tetapi yang diperlukan hanyalah satu kemenangan lagi untuk kedua-dua pasukan untuk mara ke Siri Kejuaraan Liga Kebangsaan menentang Atlanta.

“Inilah yang diingini oleh baseball,” kata Pengurus Dodgers, Dave Roberts setelah permainan 3 jam 38 minit yang melelahkan di mana pasukan bergabung untuk menggunakan 14 pitcher dan 25 pemain posisi. “Semua siri lain selesai. Kami akan menjadi satu-satunya pertunjukan di bandar.

“Sekiranya anda mempunyai denyut nadi atau peminat sukan, lebih baik anda menonton Dodgers dan Giants. Ini akan menjadi hebat. “

Roberts tidak membuang masa, menamakan pemain kidal Julio Urias (20-3, 2.96 ERA) sebagai permulaan Game 5 Dodgers sebelum Game 4 bahkan dimulakan. Urias adalah pitcher permulaan dalam Game 2 di San Francisco, menahan Giants untuk satu larian lebih dari lima inning dalam kemenangan Dodgers. Roberts mengatakan bahawa hingga sekarang Max Scherzer, yang memulai Game 3 pada hari Isnin, kemungkinan besar tidak akan ada yang lega untuk Game 5 tetapi mencatat dengan malu-malu “Saya telah diketahui berubah pikiran.”

Pengurus Giants Gabe Kapler, yang membakar semua kecuali salah satu penenangnya yang ada di Game 4, mengesahkan bahawa pemula Logan Webb, yang cemerlang dalam Game 1, akan memulakan Game 5. Kapler mengatakan bahawa starter Kevin Gausman akan bersedia untuk menyokong Webb dan “Saya tidak fikir menggunakan Alex Wood pada suatu ketika akan menjadi masalah.”

Dengan pertandingan yang kuat dalam permainan pemenang-ambil-semua, siri divisi ini mendapat penamat yang sepatutnya.

The Giants memiliki rekod terbaik besbol selama 125 hari keseluruhan musim ini dan merupakan pasukan pertama yang memperoleh 40, 50, 60, 70, 80, 90 dan 100 kemenangan. Mereka mungkin bangkit selepas satu siri playoff.

The Dodgers mempunyai perbezaan larian terbaik di jurusan (+269), jauh mengatasi pasukan terbaik seterusnya – Giants, di +210 – namun mereka telah ditutup dua kali dalam empat perlawanan oleh San Francisco dan juga berada di ambang penghapusan.

“Saya rasa pasukan kami dan pasukan Dodgers telah bermain permainan yang bermakna buat sementara waktu,” kata penangkap Giants, Buster Posey. “Jelas, yang akan datang pada hari Khamis ini adalah yang paling bermakna untuk ini dan semestinya menyenangkan.”

The Dodgers menjadi terbiasa dengan perkara back-to-the-wall ini. Mereka mengalahkan Atlanta tiga-satu-satu dalam NLCS Oktober lalu sebelum kembali menyerang, dan Buehler berdiri tegak dalam tonggak kerjaya untuk menyelamatkan mereka dari kepupusan pada hari Selasa. Roberts menganggap dia lebih kuat pada hari Selasa daripada pada permulaan Game 1, dan kecepatan pada bola cepatnya di awal Game 4 adalah 96.3 batu sejam, naik dari rata-rata musimnya 95.3.

“Saya merasakan bahawa jika semuanya tidak berjalan lancar kemarin, saya akan merasa sangat pelik jika tidak bermain permainan, kita boleh kehilangan seri,” kata Buehler dengan menjelaskan mengapa dia menjadi sukarela untuk tugas rehat pendek.

Buehler memastikan semuanya berjalan lancar Dodgers pada hari Selasa untuk mengatur salah satu permainan yang paling penting dalam persaingan 133 musim ini. Dan sekerap mana pasukan bermain tahun ini, tidak ada rahsia.

“Kami saling kenal bermain buku,” kata Roberts. “Jadi sekarang kami hanya pergi ke sekolah lama, kami akan menjalankan bola ke kanan dan anda harus menghentikan kami. Ini Vince Lombardi. Kami akan bermain. Kami tahu apa yang kami lakukan, mereka tahu apa yang kami lakukan. “

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net