NLDS: Cara Menonton Dodgers dan Giants di Game 5
Sports

NLDS: Cara Menonton Dodgers dan Giants di Game 5

Sepanjang musim, Los Angeles Dodgers mendapati mereka mengejar San Francisco Giants. The Giants adalah yang pertama untuk setiap kejayaan utama – 70, 80, 90, 100 – tetapi Dodgers berada tepat di belakang mereka. Sebanyak 107 kemenangan akhirnya San Francisco mengalahkan Dodgers satu demi satu, dan memperoleh gelaran NL West. Tetapi jika anda memasukkan kemenangan pasca musim ke dalam Game 5 yang menentukan pada hari Khamis, mereka masing-masing memperoleh 109, kerana Los Angeles mengambilnya dalam permainan wild-card.

Terlepas dari bagaimana permainan 5 dimainkan, pertarungan postseason yang benar antara pesaing ini sejak tahun 1889 telah memenuhi harapan, dan merupakan satu-satunya siri divisi yang memerlukan pasukan untuk pergi jauh.

Pemenang permainan siri divisyen malam ini akan mara ke NLCS di mana mereka semestinya disukai oleh Atlanta. Pot pelancaran berpotensi ke Seri Dunia sangat bagus, tetapi apabila anda menganggap bahawa tiebreaker musim tiga perlawanan antara pasukan ini pada tahun 1951 – pada musim di mana pasukan pemenang berjaya tidak terus memenangi Siri Dunia – telah dibicarakan dengan nada hormat sejak itu, anda harus membayangkan beberapa hak membual yang serius juga ada di talian.

Permainan ini dijadualkan bermula pada pukul 9:07 Timur dan akan disiarkan di TBS. Perkhidmatan seperti Hulu Live dan FuboTV akan menyediakan aliran TBS, dan permainan akan tersedia untuk pelanggan kabel tertentu melalui TBS.com. The New York Times akan memulakan analisis langsung permainan tidak lama sebelum padang pertama.

Bintang-bintang sejajar untuk pertandingan yang hebat, dengan Julio Urias di gundukan untuk Dodgers dan Logan Webb bermula untuk Giants. Urias memulakan Game 2 menentang San Francisco dan membiarkan satu larian dalam lima babak ketika Dodgers menang, 9-2. Webb, yang merupakan pemain pelarian terbaik tahun ini, membuat debut selepas musim dalam Game 1 dari siri ini dan menjadikan Dodgers tanpa gol selama babak tujuh dan dua pertiga.

Apabila anda menganggap bakat menggerakkan kedua-dua belah pihak, pelanggaran sukar dilakukan dalam permainan antara pasukan ini. Dalam empat perlawanan yang dimainkan setakat ini, pemukul terbaik Dodgers adalah penangkap Will Smith, yang berusia 6 untuk 15 dengan dua larian tuan rumah dan tiga pemain hantaran teratas RBI The Giants adalah Kris Bryant, pemain pertengahan musim dari Chicago Cubs, yang adalah 6 untuk 13 dengan satu homer.

Pemukul paling sejuk setakat ini adalah Justin Turner dari Dodgers, yang 1 untuk 17 dan Mike Yastrzemski dari Giants, yang 0 untuk 12.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net