NFL Minggu 1: Inilah Cedera Terkenal bagi Setiap Pasukan
Sports

NFL Minggu 1: Inilah Cedera Terkenal bagi Setiap Pasukan

Menjelang Minggu 1, optimisme kebanyakan pasukan bergantung pada kesihatan daftar pemain mereka. Beberapa pemain bintang yang statusnya suram minggu ini, termasuk Giants yang mengundurkan Saquon Barkley, Chargers yang mengalahkan Austin Ekeler, dan Colts penjaga Quenton Nelson, masih baik.

Di tempat lain, ketiadaan pemain yang cedera akan meredakan rancangan permainan pasukan mereka.

Penerima jet Jamison Crowder (cadangan / Covid-19) akan kehilangan pembuka musim Ahad, sementara penerima Keelan Cole (lutut) akan menjadi keputusan masa permainan. Dan Panther akan tanpa penerima Shi Smith, yang ketinggalan latihan minggu ini kerana kecederaan bahu.

Pasukan Bola Sepak Washington meletakkan penerima Curtis Samuel dalam senarai simpanan yang cedera awal minggu ini, jadi dia akan kehilangan sekurang-kurangnya tiga minggu untuk merawat kecederaan pangkal paha.

The Titans akan tanpa penendang Sam Ficken, yang berada dalam senarai simpanan yang cedera dengan kecederaan pangkal paha.

Penjaga gol veteran Colts, Xavier Rhodes (betis) akan kehilangan pembuka pada hari Ahad, bersama dengan penerima TY Hilton, yang kembali memperburuk kecederaan leher yang berlarutan semasa latihan bulan lalu. Hilton, penerima utama Colts, dijangka akan kehilangan permulaan musim biasa.

Pemain suku akhir Texas, Deshaun Watson keluar untuk pembuka musim menentang Jaguars. Watson, yang mempunyai 22 saman sivil yang menuduh kesalahan seksual yang diajukan terhadapnya, tidak dijangka sesuai untuk Houston musim ini. (Dia telah menolak tuduhan itu.) Tyrod Taylor akan mula menggantikannya. Houston juga akan kehilangan kicker Ka’imi Fairbairn (kaki), dan juga pemain pertahanan Lonnie Johnson Jr (paha).

The Jaguars akan tanpa penjuru Tre Herndon, yang mengalami kecederaan lutut.

Bil yang dilarikan Zack Moss tidak ada dalam laporan kecederaan pasukan menjelang perlawanan Ahad menentang Steelers, tetapi dia akan kehilangan pembuka pasukan.

Penerima Browns Odell Beckham Jr., yang merobek ligamen anterior di lutut kirinya musim lalu, tidak akan bermain melawan Ketua. Beckham telah membuat keputusan pada waktu permainan tetapi tercalar kira-kira satu jam sebelum kickoff setelah mengambil tempat untuk pemanasan. Keselamatan ketua pasukan Tyrann Mathieu juga akan ketinggalan dalam permainan walaupun diaktifkan dari senarai pasukan yang cedera / Covid-19 pada Sabtu.

Penerima lumba-lumba Preston Williams, yang merawat kecederaan kaki, adalah dilapor tidak dijangka bermain melawan Patriot.

The New Orleans Saints akan tanpa penerima Michael Thomas untuk permulaan musim ini setelah dia menjalani pembedahan pergelangan kaki pada bulan Jun. Mereka juga akan kehilangan penerima Tre’Quan Smith (hamstring).

Gergasi ketat Evan Engram (betis) keluar.


Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net