Nets Bar Kyrie Menuju Dari Semua Amalan dan Permainan
Sports

Nets Bar Kyrie Menuju Dari Semua Amalan dan Permainan

The Nets mengumumkan pada Selasa bahawa mereka melarang Kyrie Irving dari semua aktiviti pasukan sehingga dia “layak menjadi peserta penuh.”

Irving, penjaga titik permulaan pasukan, telah menghadapi prospek untuk dapat bermain hanya di jalan dengan Nets musim ini kerana peraturan koronavirus tempatan di New York yang mengharuskan kebanyakan individu sekurang-kurangnya sebahagiannya diberi vaksin untuk memasuki kemudahan seperti sukan arena. The Nets bermain permainan rumah mereka di Barclays Center di Brooklyn.

“Kyrie telah membuat pilihan peribadi, dan kami menghormati haknya untuk memilih individu,” kata Nets dalam satu kenyataan. “Pada masa ini pilihan membatasi kemampuannya untuk menjadi anggota pasukan sepenuh masa, dan kami tidak akan membenarkan mana-mana anggota pasukan kami untuk berpartisipasi dengan ketersediaan sambilan. Adalah mustahak untuk terus membangun kimia sebagai satu pasukan dan tetap setia pada nilai kebersamaan dan pengorbanan yang telah lama kita miliki. “

Irving belum berbicara secara terbuka mengenai status vaksinasi, sebaliknya meminta privasi. Pasukan itu juga belum secara terbuka mengatakan apakah Irving telah divaksin, tetapi dia kehilangan pembuka pra-musim menentang Milwaukee Bucks setelah disenaraikan sebagai “tidak layak” pada laporan kecederaan.

Irving juga tidak bersama Nets di Philadelphia untuk perlawanan pramusim menentang 76ers pada hari Isnin. Ketika ditanya mengenai ketidakhadirannya sebelum pertandingan, Steve Nash, pelatih Nets, mengatakan: “Kami hanya berusaha meluangkan masa kami untuk mengetahui apa artinya semuanya.”

Potensi ketiadaan Irving dari permainan tuan rumah telah membuat keadaan buruk bagi Nets, sebuah pasukan dengan aspirasi kejuaraan yang harus mempertimbangkan sama ada hanya separuh masa yang diperlukan untuknya. Rakan sepasukannya telah menyatakan sokongan mereka kepadanya.

“Ini akan berjaya,” kata James Harden minggu lalu, sambil menambahkan: “Saya ingin dia berada dalam pasukan, tentu saja. Dia telah menjadi sebahagian besar kejayaan kami. “

Pusat Barclays dan Madison Square Garden, tempat permainan Knicks, menghendaki semua pekerja dan tetamu yang berumur 12 tahun ke atas menunjukkan bukti telah menerima sekurang-kurangnya satu dos vaksin, untuk mematuhi mandat bandar, kecuali mereka mempunyai pengecualian agama atau perubatan. San Francisco mempunyai syarat serupa yang berlaku untuk Chase Center, tempat Golden State Warriors bermain. Amanat di kedua-dua bandar ini bermaksud bahawa pemain dari Knicks, Nets dan Golden State tidak boleh bermain dalam 41 perlawanan rumah mereka tanpa diberi vaksin.

Peraturan di New York dan San Francisco tidak berlaku untuk pemain dari pasukan pelawat.

Namun, ada kemungkinan pemain tambahan dapat melewatkan permainan jika kota-kota lain membuat peraturan serupa yang menghalangi orang yang tidak divaksinasi menghadiri perjumpaan dalam ruangan. Jonathan Isaac dari Orlando Magic dan Bradley Beal dari Washington Wizards, misalnya, telah bersuara tentang penolakan mereka untuk diberi vaksin.

Bagaimanapun, pemain yang tidak divaksinasi menghadapi pelbagai peraturan dan larangan musim ini. Dengan pengecualian terhad, mereka diminta untuk tinggal di rumah atau di hotel pasukan ketika mereka tidak berada di permainan atau latihan. Mereka juga tidak diizinkan makan bersama rakan sepasukan yang diberi vaksin, yang memiliki lebih banyak kebebasan untuk makan dan berinteraksi dengan orang ramai.

Michele Roberts, pengarah eksekutif persatuan pemain, mengatakan dalam wawancara baru-baru ini bahawa hampir 96 peratus pemain liga telah divaksin.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net