Mets ‘Zack Scott Ditangkap atas tuduhan Memandu Mabuk
Sports

Mets ‘Zack Scott Ditangkap atas tuduhan Memandu Mabuk

Zack Scott, pemangku pengurus besar Mets, ditemui tertidur di roda kereta pada awal pagi Selasa di White Plains, NY dan ditangkap atas tuduhan memandu ketika mabuk, kata polis.

Kapten James Spencer dari Jabatan Polis Plain Putih mengatakan seorang pegawai melihat Scott tertidur di roda Toyota Highlander 2018 di persimpangan Fisher dan South Lexington Avenues. Spencer berkata, Scott, 44, enggan mengambil ujian pernafasan tetapi gagal dalam ujian ketenangan di lapangan.

Scott ditangkap pada pukul 4:17 pagi dan ditempah dan dibebaskan tidak lama kemudian, kata Spencer.

Kata Mets dalam kenyataan pada hari Rabu petang bahawa mereka “terkejut dan sangat kecewa mengetahui pagi ini mengenai DUI yang didakwa melibatkan Zack Scott,” dan bahawa mereka menganggap perkara ini “sangat serius.”

Scott tidak akan menemani pasukan itu dalam perjalanannya yang akan datang ke Washington dan Miami, kata Mets, “sementara kami belajar lebih banyak dan menentukan langkah seterusnya.”

Scott tidak segera mengembalikan mesej yang meminta komen. Penangkapan itu pertama kali dilaporkan oleh New York Post.

Pada malam penangkapannya, Scott berada di Greenwich, Conn., Kediaman pemilik Mets Steven Cohen, yang menjadi tuan rumah penggalangan dana untuk amal pasukan semasa pemain dan pegawai pasukan hadir. Acara, menurut seorang pegawai pasukan, dilakukan pada jam 9 malam Scott, menurut pihak berkuasa, ditemui tertidur di tempat lain beberapa jam kemudian.

Scott dinaikkan pangkat sebagai pemangku jeneral bertindak Mets hanya kerana pasukan itu memecat pengurus besar sepenuh masa, Jared Porter, pada bulan Januari berikutan pendedahan gangguan Porter terhadap seorang wartawan wanita empat setengah tahun yang lalu semasa dia dengan Chicago Cubs. Pemecatan Porter berlaku hanya sebulan setelah dia disewa dari Arizona Diamondbacks.

Setelah siasatan oleh Major League Baseball, Porter dimasukkan ke dalam senarai liga yang tidak layak pada bulan Jun hingga sekurang-kurangnya akhir musim 2022.

Scott pernah menjadi naib juara Porter untuk jawatan pengurus besar Mets pada bulan Disember. Namun, Mets mengupah Scott, yang telah menghabiskan 17 tahun sebelumnya dengan Boston Red Sox, termasuk jawatan sebagai naib presiden kanan dan penolong pengurus besar mereka.

Penangkapan Scott adalah episod berprofil tinggi terbaru untuk Mets, sebuah organisasi yang kelihatannya bergelut dengan masalah berterusan di dalam dan di luar lapangan. Selepas pemecatan instruktur pemukul Ryan Ellis dan Porter berikutan aduan gangguan seksual, Mets mengupah firma undang-undang untuk menyiasat budaya pasukan. Pada bulan Jun, Cohen mengumumkan garis panduan baru untuk menangani tempat kerja yang dikatakan oleh beberapa orang yang memupuk tingkah laku seksis dan pembuli.

Di lapangan, Mets telah berjuang, turun dari tempat pertama di Liga Nasional Timur ke tempat ketiga dalam masa kurang dari sebulan, dan sekarang berjuang untuk mencapai playoff. Pada 65-67, mereka adalah lima setengah permainan dari tempat kad liar NL kedua yang memasuki hari Rabu.

Semasa perlawanan pada hari Ahad, tiga pemain Mets membuat isyarat jempol ke arah peminat, sebagai balasan, sebilangan dari mereka mengatakan, kerana sering kali dicemooh oleh orang kampung kerana bermain buruk. Selepas kenyataan tegas oleh presiden Mets, Sandy Alderson yang menegur pemain dan penyokong yang menyokongnya, infielders Francisco Lindor dan Javier Baez meminta maaf sebelum pemain beregu Selasa menentang Miami Marlins.

Kevin Draper dan David Waldstein menyumbang pelaporan.


Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net