Mets dan Yankees Berdepan Tuduhan Bersiul
Baseball

Mets dan Yankees Berdepan Tuduhan Bersiul

Tiga larian tuan rumah oleh Francisco Lindor of the Mets, termasuk rembatan ke depan pada inning kelapan, sepertinya sudah cukup untuk layak sebagai permainan Subway Series yang tidak dapat dilupakan.

Tetapi semua orang membincangkannya selepas itu bersiul.

Ketika Lindor mengelilingi pangkalan setelah larian rumah keduanya pada inning keenam, dia membuat isyarat bersiul sebagai sindiran kepada tuduhan bahawa Yankees bersiul di gali pada hari Sabtu untuk memberi isyarat apa yang dilemparkan oleh Mets.

“Saya tidak dapat menuduh mereka bersiul kerana mereka tidak 100 peratus,” kata Lindor kepada wartawan setelah pertandingan. “Tetapi saya tahu apa yang saya dengar, dan saya merasakan ada sesuatu yang tidak biasa berlaku.”

Giancarlo Stanton dari Yankees mengikat permainan pada kedudukan 6-6 dengan homer sendiri di tempat ketujuh. Ketika dia berpusing kedua, dia hampir berhenti dan menjeling ke arah Lindor, yang sedang bermain jalan pintas. Kali ini, kedua-dua bangku dibersihkan dan juga pasukan bantuan keluar dengan berhati-hati dari bullpen. Terdapat banyak penggilingan dan kata-kata ditukar, tetapi perkara tidak berubah menjadi perkelahian skala besar.

Selepas permainan, Stanton mengatakan bahawa dia diminta untuk mengatakan sesuatu oleh larian vokal Lindor sendiri.

Mengenai tuduhan tipu daya, Pengurus Yankee Aaron Boone berkata: “Beberapa malam terakhir, kami hanya bersuara keras di sana. Tidak melakukan apa-apa. “

Tentang frasa malam minggu, dia berkata, “Anak lelaki akan menjadi anak lelaki, dan itu saja.”

Pengurus Mets Luis Rojas tidak mahu bahagian perbincangan dilakukan. “Saya tidak akan membicarakan peristiwa yang berlaku,” katanya.

Ketawa terakhir pergi ke Mets, bagaimanapun, ketika Lindor memukul homer ketiganya malam itu pada awal kelapan. Itu memberikan kemenangan kepada pasukannya 7-6 dan kemenangan seri dua dari tiga ke atas Yankees.

Ini adalah permainan tiga homer pertama untuk Lindor, yang telah berjuang di piring tahun ini, dan ini menjadikannya pemain pertama yang mencapai prestasi dalam permainan Subway Series.

Peminat New York kadang-kadang terkenal kerana menghargai pemain yang menunjukkan semangat – bahkan hingga ke tahap perselisihan – lebih banyak daripada mereka yang hanya menunjukkan prestasi yang baik. Lindor, yang tiba dalam perdagangan di luar musim, ditanya apakah persamaan dengan saingan Yankees telah menjadikannya orang New York yang sebenarnya, tetapi dia tidak percaya dia mencapai status itu.

“Saya belum mempunyai aksen,” katanya sambil tersenyum.

Walau bagaimanapun, ketenangan Lindor mungkin akan meyakinkan peminat Mets yang terkilan oleh beberapa pemain yang menawarkan isyarat jempol kepada peminat mereka sendiri awal bulan ini setelah dicemooh.

Permainan pada hujung minggu dikenakan terutamanya kerana Yankees masih berada dalam pertandingan liar dengan Red Sox dan Blue Jays, dan Mets juga tergantung di pinggir gambar playoff Liga Nasional. Drama ini diperkuat kerana siri ini bertepatan dengan ulang tahun ke-20 serangan 11 September. Pasukan itu secara simbolik bermain bersama pada hari Sabtu. Menjelang hari Ahad, perniagaan seperti biasa antara pesaingnya.


Related Site :
demeinert.com
goteachabroad.com
livinggreenwithbaby.com
aquaknox.net
ayudacc.org