Mengapa Orang Suci dan Pembungkus Bermain di Jacksonville?
Sports

Mengapa Orang Suci dan Pembungkus Bermain di Jacksonville?

Tidak, ini bukan salah cetak. Ya, zon akhir di Stadium TIAA Bank, kediaman Jacksonville Jaguars, benar-benar mengatakan “SAINTS.”

Orang-orang Suci New Orleans, yang digantikan oleh kehancuran Badai Ida, akan memulai musim Ahad menentang Green Bay Packers di padang gurun Jacksonville, Fla. Stadium ini tersedia kerana orang Jaguar terbuka di jalan raya, tetapi laman web ini sukar dipilih secara rawak.

Setelah mengusir New Orleans pada 28 Ogos, para Orang Suci menetap di North Texas, berlatih pertama di Stadium AT&T di Arlington sebelum berpindah ke Texas Christian University, di Fort Worth. Dengan AT&T tidak tersedia pada hari Ahad kerana konflik, para Orang Suci memilih Jacksonville dari antara tiga lokasi NFL di Florida, menurut New Orleans Times-Picayune, kerana “relatif tidak dapat diakses dan tidak menarik sebagai lokasi tujuan.”

Para Orang Suci sejauh ini meneliti penerbangan ke Miami, Tampa dan Jacksonville, dan mendapati bahawa Jacksonville adalah pilihan yang paling sukar – dan paling mahal – untuk peminat Packers.

“Kami sedar akan segala-galanya, saya fikir, ketika menyiapkan lawan,” kata pengurus besar Saints Mickey Loomis kepada wartawan minggu lalu. “Yang utama adalah, hei, kita mesti mempunyai stadium yang siap untuk NFL. Lihat, terdapat begitu banyak pemboleh ubah. Saya tidak mahu masuk ke dalam semua pemboleh ubah yang ada, tetapi yang utama adalah mempunyai tempat bermain yang sesuai yang boleh diakses oleh kedua pasukan. “

Ini diharapkan menjadi satu-satunya permainan di rumah yang dimainkan oleh Saints dari New Orleans. Walikota LaToya Cantrell mengatakan bahawa Superdome, yang tidak mengalami kerusakan besar, harus siap menjadi tuan rumah pertandingan Minggu 4 pasukan menentang Giants.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net