Mengapa Keberangkatan Gruden Berarti Lebih Banyak Masalah bagi Perampas
Sports

Mengapa Keberangkatan Gruden Berarti Lebih Banyak Masalah bagi Perampas

Pemilik NFL pada tahun 2017 meluluskan rancangan Oakland Raiders untuk berpindah ke Las Vegas setelah percubaan pasukan yang gagal untuk kembali ke Los Angeles, di mana Raiders bermain dari tahun 1982 hingga 1995. Banyak peminat memeluk perpindahan ke Las Vegas, kerana mereka merasa bandar ini sesuai reputasi pasukan sebagai budak jahat NFL Gruden melatih Raiders selama dua musim di sebuah stadium yang mereka kongsi dengan Oakland Athletics Major League Baseball sementara Davis menerajui pembinaan Stadium Allegiant, sebuah tempat jet-hitam bernilai $ 2-bilion. Tetapi pemain bersaing tanpa penonton ketika gedung dibuka pada tahun 2020 kerana wabak coronavirus, menyebabkan kerugian besar.

Gangguan tidak berhenti walaupun pandemi mereda. Pada bulan April, setelah juri mensabitkan Derek Chauvin, mantan pegawai polis Minneapolis, kerana membunuh George Floyd, akaun Twitter rasmi Raiders menyiarkan grafik yang bertuliskan “I Can Breathe.” Chauvin, yang berkulit putih, berlutut di leher Floyd, orang kulit hitam, selama lebih dari sembilan minit, dan teriakan Floyd “I Can’t Breathe” memicu protes selama berbulan-bulan dan perhitungan kaum di seluruh negara. Davis mengambil tanggungjawab untuk jawatan itu, yang menurutnya “tidak bermaksud tidak hormat.” Namun, ia mendapat kritikan meluas dan belum dihapuskan.

Tiga bulan kemudian, Marc Badain, presiden popular Raiders yang telah lama menjadi pekerja magang pada tahun 1991, tiba-tiba mengundurkan diri, hanya mengatakan bahawa dia ingin “menumpukan perhatian pada keluarga saya dan menantikan usaha baru.” Ketua pegawai kewangan dan pengawas pasukan juga baru saja berangkat.

Mengatasi episod Gruden jatuh ke Davis, anak bekas pemilik pasukan Al Davis, yang membuat serangkaian keputusan berpengaruh selama tempohnya dan meninggal pada tahun 2011. Al Davis mengupah Amy Trask, ketua eksekutif wanita pertama di NFL, pada tahun 1997 Tom Flores, yang merupakan orang Amerika Mexico, adalah jurulatih Latino pertama di NFL yang memenangi Super Bowl, memenangi dua dengan Raiders, pada musim 1980 dan 1983. Pasukan ini juga merancang Eldridge Dickey, quarterback Black pertama yang diambil pada pusingan pertama, pada tahun 1968, ketika Raiders bermain di AFL Pada bulan Jun, Mark Davis menyokong ketika pertahanan Raiders Carl Nassib menjadi pemain NFL gay pertama yang aktif senarai nama.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net