Kyle Schwarber Membawa Akta Postseasonnya kepada Red Sox
Sports

Kyle Schwarber Membawa Akta Postseasonnya kepada Red Sox

BOSTON – Sebelum pemain bas pertama Red Sox, Kyle Schwarber mengukuhkan statusnya sebagai pemain permainan besar, dia hanya seorang senior sekolah menengah yang berusaha menarik perhatian pelatih kolej yang sedang berkunjung.

Ia adalah tahun 2011, dan Schwarber, bintang untuk Sekolah Menengah Middletown di Ohio, menyedari bahawa Tracy Smith, ketua jurulatih di Universiti Indiana, ada di sana ketika dia mengalahkan tiga laga kandang dalam satu perlawanan. Melihat betapa tenangnya pemain muda itu di bawah tekanan, Smith tidak mengambil masa lama untuk memberikannya tawaran.

“Pemain hebat melakukan perkara hebat,” kata Smith. “Mereka merebut saat-saat yang sesuai.”

Kemampuan Schwarber untuk naik ke majlis itu mengikutinya ke kuliah dan kemudian ke jurusan. Smith mengingati kejayaan pulang Schwarber dalam pertandingan kejuaraan Big Ten pada tahun 2014, dan persembahannya di World Series pada tahun 2016, ketika dia memukul .412 setelah kembali dengan cepat akibat kecederaan lutut, menjadikan dirinya sebagai salah satu pahlawan pemutus kutukan Bahagian Utara Chicago.

Pada hari Ahad, Schwarber kembali ke muslihat lamanya, kali ini untuk Red Sox, mengumpulkan tiga hits, termasuk larian tuan rumah, dalam kemenangan 6-4 di Boston atas Tampa Bay Rays dalam Game 3 dari siri divisi Liga Amerika mereka.

Schwarber, 28, telah mencapai 0,305 dengan peratusan on-base 0,412 dan lapan homer di 28 permainan playoff kerjaya, yang kebanyakannya datang dengan Cubs. Pada tahun 2016, dia dan inti yang merangkumi Kris Bryant, Anthony Rizzo dan Javy Baez menyampaikan kejuaraan pertama organisasi sejak 1908. Tetapi inti itu tidak pernah memenangi gelaran lain, dan Chicago menghabiskan tahun lalu untuk membubarkan kumpulan itu. Bryant pergi ke San Francisco sebelum tarikh akhir perdagangan, Rizzo ke Yankees dan Baez ke Mets.

Schwarber, yang tidak diserahkan pada bulan Disember setelah satu tahun turun untuk Chicago, adalah yang pertama dari kumpulan itu. “Dia sangat bersyukur untuk waktunya bersama Cubs,” kata ayah Schwarber, Greg. “Dia jujur ​​percaya dia akan tetap bersama Cubs.”

Sebaliknya, Schwarber menghabiskan separuh pertama musim 2021 dengan Washington Nationals setelah menandatangani perjanjian satu tahun pada bulan Januari. Dia berjaya ke Washington, dengan mengalahkan 16 laga kandang dalam jangka masa 18 perlawanan dari 12 hingga 29 Jun. Cedera hamstring dan penjualan pemain bintang berjaya mengakhiri tugasnya sebagai warga negara tidak lama kemudian.

Boston memperoleh slugger yang cedera pada 29 Julai. Dia akhirnya masuk ke padang untuk Red Sox pada 13 Ogos dan terus memukul .291 dengan tujuh homers dan 18 RBI dalam 41 permainan musim biasa. Dari 13 Ogos hingga akhir musim biasa, peratusan 0,957 on-base dan sluggingnya adalah yang terbaik ke-13 di kalangan pemain dengan sekurang-kurangnya 150 penampilan plat, tepat di hadapan Giancarlo Stanton dari Yankees.

Dirangka keempat secara keseluruhan oleh Cubs pada tahun 2014, Schwarber tidak mengenal organisasi lain sebelum musim ini dan harus menyesuaikan diri dengan kehidupan yang bergerak – situasi yang diperburuk olehnya kerana dia layak mendapat agensi percuma di luar musim ini jika dia dan the Red Sox jangan buat pilihan kontrak bersama.

“Ini apa adanya,” kata Schwarber. “Ini hanya sebahagian daripada permainan. Itu dari sisi perniagaan. Tidak banyak lelaki dalam organisasi yang anda lihat sepanjang kerjaya mereka. Apabila anda melihatnya, ia sangat istimewa. Saya bernasib baik berada di organisasi yang menang dengan Cubs di mana kami pergi ke playoff lima daripada enam kali. “

Pada masa yang singkat di Washington, dia meratapi pasukan itu tidak sesuai dengan kemampuannya.

“Kami sangat baik di atas kertas, dan kecederaan terus menimpa kami,” katanya. “Dan perdagangan berlaku, dan anda akan berada dalam situasi yang sangat baik di mana anda mendorong perlumbaan playoff di sini. Itu sahaja yang anda mahukan sebagai pemain besbol, hanya dalam suasana dan situasi seperti itu. “

Schwarber merenungkan tahun perubahannya menjelang Game 3 pada hari Ahad, yang dimenangkan oleh Boston dalam 13 inning. Sebagai tambahan kepada pukulannya yang luar biasa, Schwarber, yang sering menjadi media sosial, menyampaikan a sorotan viral yang melucutkan diri dengan bersemangat meraikan pelaksanaannya melakukan rutin ke bawah pertama. Dia sebelum ini berjaya bermain serupa.

Kemenangan itu memberi Boston kelebihan dua-satu-satu dalam siri ini, dengan peluang untuk mengakhiri musim Rays pada malam Isnin.

Schwarber, yang juga menggerakkan rumah dari Gerrit Cole, ace of the Yankees, dalam permainan kad liar AL, adalah 6 untuk 16 dalam apa yang dia harapkan adalah peringkat awal musim pertamanya dengan Red Sox. Pakaian seragamnya telah berubah, tetapi Schwarber berkembang di bawah tekanan.

“Ada orang tertentu yang hanya melangkah di saat-saat seperti itu. Dia selalu menjadi satu, ”kata Fred Nori, jurulatih lama dan rakan Schwarber dari Middletown. “Sejauh apa yang menyebabkan semua itu, jika ada yang dapat mengetahuinya, itu akan menarik. Hanya ada lelaki tertentu yang melakukannya. Dia selalu ada. “

Nori dan yang lain berpendapat bahawa latar belakang bola sepak Schwarber – dia bermain sebagai pemain lini di sekolah menengah – membantu mengembangkan bakatnya untuk drama. “Dia baru saja bersikap baik,” kata Nori, yang merujuk Schwarber kepada Smith. Smith menyebutkan “gabungan kerendahan hati dan keyakinan.” Penyelenggara terbaru Schwarber, Alex Cora, mengiktiraf sistem pembangunan Cubs.

“Sepertinya kumpulan dari Chicago, semua anak-anak itu, mereka memahami apa yang diperlukan untuk menjadi pemenang,” kata Cora.

“Satu perkara dengannya – dan saya rasa ini lebih mengenai semangat Fenway, Boston – dia bermain dalam suasana yang sangat serupa di Chicago,” sambung Cora. “Dengan dia, ini tidaklah berbeda.”

Schwarber mencatat kejayaan selepas musim sehingga banyak peluang.

“Saya bernasib baik berada di pasukan yang sangat bagus di kolej dan liga kecil dan awal liga besar,” katanya. “Saya mendapat kad liar dan masuk NLCS pada tahun pertama saya. Kemudian pergi dan memenangi World Series tahun kedua, NLCS tahun ketiga saya. Anda boleh menggunakan pengalaman ketika berada dalam perkara besar seperti ini. “

Pemain bas ketiga, Rafael Devers dan Cora memuji kehadiran Schwarber di kelab kelab selepas musim ini, dengan Cora memperhatikan pengaruhnya pada pemain bas pertama rookie, Bobby Dalbec. “Dia merasa seperti dia berada di sini selama 10 tahun,” kata Cora.

Walaupun status Schwarber dengan Red Sox akan terus muncul di awal musim di luar musim, dia mempunyai rancangan untuk mencari tahu setelah tahun yang sibuk. Dia dan isterinya, Paige, sedang membangun sebuah rumah di dekat Middletown, dan Schwarber dan ayahnya berusaha untuk menghidupkan kembali baseball remaja, usaha yang mahal, di sebuah bandar baja yang pernah berkembang pesat yang “berjuang untuk mencari identiti lagi,” kata Greg Schwarber .

“Saya suka kampung halaman saya. Ini adalah bahagian dari diri saya sekarang, ”tambah Kyle Schwarber, yang tiga beradiknya juga tinggal berdekatan. “Ini tempat yang sangat istimewa.

“Senang kembali ke rumah.”


Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net