Kelebihan NFL Bull Market TJ Watt dan Pass Pass Rushers Lain
Sports

Kelebihan NFL Bull Market TJ Watt dan Pass Pass Rushers Lain

Sekiranya pasukan NFL tidak memiliki quarterback Tom Brady atau Patrick Mahomes yang berkaliber, salah satu cara terbaik untuk terus bersaing adalah dengan memuatkan rushers sehingga pertahanannya dapat mengalahkan lawan untuk tunduk. Sebaliknya, jika sebuah pasukan cukup bernasib baik untuk menggunakan quarterback elit, peluang terbaiknya untuk memenangi Super Bowl adalah dengan meningkatkan peluang untuk meneutralkan rakannya.

Dilihat dari perspektif itu, NFL bukanlah liga yang didorong oleh quarterback sebagai liga gangguan quarterback, dengan pasukan yang terperangkap dalam perlumbaan senjata yang terus meningkat untuk menghasilkan tekanan hantaran sebanyak mungkin.

Minggu lalu, Pittsburgh Steelers menggambarkan betapa berharganya pakar karung dengan menandatangani TJ Watt untuk pelanjutan kontrak selama empat tahun dengan dilaporkan dijamin $ 80 juta. Hanya empat pemain, semua quarterback, pada masa ini memperoleh lebih banyak wang yang dijamin daripada Watt; rakan sepasukan Steelersnya, Ben Roethlisberger, Hall of Famer masa depan, bukanlah salah satu dari mereka.

Watt memberi ganjaran kepada Steelers dengan memecat Josh Allen dua kali dan memaksa kekalahan dalam kekalahan Buffalo Bills pada 23-16 Ahad, pesaing Super Bowl teratas. Dengan Watt, Cameron Heyward dan pendatang baru Melvin Ingram menerajui hantaran Pittsburgh, pasukan itu dapat memberi tekanan kepada Allen tanpa bersinar, yang menghalangnya daripada melakukan banyak perebutan atau mencabar pemain sekunder Steelers dengan lontaran dalam sangat kerap.

Watt adalah adik lelaki JJ Watt, pemain pertahanan tiga kali tahun ini yang menandatangani kontrak dengan Arizona Cardinals pada bulan Mac. Watt yang lebih tua melakukan debut yang tenang pada hari Ahad, tetapi rakan sepasukannya, All-Pro Chandler Jones dua kali, memecat Ryan Tannehill lima kali dan memaksanya untuk meraba dua kali, mencetuskan kekalahan 38-13 dari Tennessee Titans. The Cardinals tidak mempunyai musim kemenangan sejak 2015, tetapi tandas Watt-Jones menjadikan mereka pesaing playoff yang boleh dipercayai.

Rushers terbaik dikumpulkan dalam kumpulan: A Jones atau Watt dapat digandakan jika dia satu-satunya ancaman pertahanan. Tetapi ada begitu banyak pasukan berganda untuk dikelilingi. Tampa Bay Buccaneers menunjukkan prinsip ini di Super Bowl LV ketika Shaquil Barrett, Jason Pierre-Paul, Ndamukong Suh, Vita Vea dan Devin White mengatasi garis serangan Ketua Kansas City yang dilanda kecederaan, memaksa tiga karung, dua pencegahan dan malam yang panjang Mahomes yang putus asa berebut dalam kekalahan 31-9 Buccaneers.

NFL sering disebut sebagai “liga copycat,” tetapi lebih merupakan “memotong dan menampal kertas istilah dari Wikipedia” liga: Pelatih dan eksekutif tidak begitu halus mengenai tipu daya mereka. Setelah mereka melihat Buccaneers memperlakukan Mahomes seperti bola tenis di taman anjing, hampir setiap calon pesaing berusaha untuk meningkatkan tergesa-gesa.

The Bills menyusun pertahanan University of Miami, Gregory Rousseau (15.5 karung di musim terakhirnya di perguruan tinggi) pada pusingan pertama dan pemain pertahanan Wake Forest, Carlos “Boogie” Basham (20.5 karung perguruan) di babak kedua.

The Titans memikat pakar karung Bud Dupree (lapan karung dalam musim 2020 yang mengalami kecederaan) dari Steelers, yang mengikuti dengan menandatangani Ingram (49 karung karir untuk Pengecas San Diego / Los Angeles).

The New England Patriots memberikan jaminan $ 32 juta kepada Matt Judon, dua kali bek Pro Bowl untuk Baltimore Ravens, jadi Ravens menandatangani pemain veteran Justin Houston (97.5 karung kerjaya).

Cleveland Browns menambahkan Jadeveon Clowney ke barisan pertahanan yang sudah mempunyai Myles Garrett, rakan pilihan nombor 1 keseluruhan.

Mengenai Buccaneers, mereka menolak sampingan ekonomi cap gaji untuk memastikan jumlah pemain veteran mereka keluar dari pasaran ejen percuma, kemudian membuat rancangan University of Washington, Joe Tryon-Shoyinka (lapan karung pada musim perguruan terakhirnya) pada pusingan pertama. The Buccaneers kadang-kadang berbaris dengan enam penyerang hantaran berbahaya yang menatap lima pasukan serangan Dallas Cowboys dalam pembukaan musim pada hari Khamis.

Dak Prescott tidak dipecat, tetapi dia memiliki waktu rata-rata untuk membuang hanya 2,39 saat dalam kekalahan 31-29 Cowboys, menurut Next Gen Stats. Sukar untuk mengalahkan Brady apabila terpaksa memperlakukan bola sepak seperti kentang panas.

Perlumbaan senjata pass-rusher didorong oleh penawaran dan permintaan. Seorang Brady atau seorang Mahomes datang hanya sekitar satu kali setiap generasi, sementara penyerang utama seperti Watt bersaudara atau Joey dan Nick Bosa (bintang untuk masing-masing, pengecas dan San Francisco 49ers) kadang-kadang tiba dua ke rumah tangga. Kelas quarterback setiap tahun mempunyai beberapa ahli yang bahkan berpotensi untuk berkembang menjadi pemula eselon atas, tetapi barisan kolej penuh dengan pembela 250-plus-perhiasan yang tangkas dan siap sedia untuk bergabung dengan gerombolan marauding.

Tindak balas semula jadi bagi semua orang barbar di pintu gerbang adalah membina tembok yang lebih kuat. Brady memerintah wilayahnya dari belakang garis serangan yang berpengalaman dan mendapat pampasan yang baik. Ketua menghabiskan semua dolar cap dan pilihan draf yang dapat mereka kumpulkan untuk memastikan bahawa Mahomes tidak akan pernah melalui pengalaman lain seperti Super Bowl LV; barisan ofensif mereka yang dibina semula melepasi ujian tekanan pertama dalam kemenangan 33-29 menentang Browns.

Dan kemudian ada Jameis Winston, yang mewarisi barisan ofensif musim Drew Brees dan pertahanan tegas yang diketuai oleh penyerang hantaran Cameron Jordan dan Marcus Davenport. Dahulu kekecewaan rawan intersepsi, Winston secara ajaib berkembang menjadi jenderal lapangan yang efisien, sementara Aaron Rodgers terdorong untuk kecewa (hanya perjalanan singkat dengan teksi, dalam kesnya) dalam ledakan 38-3 New Orleans Saints dari Green Bay Packers.

Jurulatih sekolah lama suka mendakwa bahawa pertahanan memenangi kejuaraan dan bahawa permainan dimenangi dan kalah di parit. Pada hakikatnya, zaman Steel Curtains dan Fearsome Foursomes sudah lama berada di belakang kita. Kejuaraan umumnya dimenangi oleh quarterback elit, tetapi tekanan hantaran dapat menjadikan quarterback seperti ini menjadi fana selama beberapa jam.

Itulah yang terjadi pada Brady di Super Bowls yang mengakhiri musim 2007 dan 2011, jauh sebelum Buccaneersnya melakukan perkara yang sama kepada Mahomes. Sekiranya pasukan tidak dapat memenangi loteri quarterback, membina tergesa-gesa lulus ganas adalah alternatif yang berkesan dan berpatutan.

Walaupun berdasarkan kontrak baru Watt, ia mungkin tidak lagi berpatutan.


Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net