Dodgers ‘Max Scherzer Merekodkan Kerjaya Kerjaya ke-3,000
Sports

Dodgers ‘Max Scherzer Merekodkan Kerjaya Kerjaya ke-3,000

Di luar pertarungan playoff, the Nationals menukarnya dengan juara bertahan World Series Dodgers sebelum tarikh akhir perdagangan 30 Julai. Scherzer, juga wakil kesatuan pemain teratas, mempunyai 0,88 ERA dan 72 aksi mogok, termasuk sembilan pada hari Ahad, bersama pasukan barunya. Mereka telah memenangi kesemua lapan permulaannya.

Menonton dari jauh, Cassel, yang kini berusia 41 tahun dan eksekutif dengan Nasdaq yang tinggal di California, sangat senang menyaksikan karier liga utama Scherzer berkembang sejak aksi pertama. Begitu juga dengan kedua puteranya, yang mempunyai kad besbol Scherzer. Seorang mempunyai jersi Scherzer.

“Sangat bagus untuk melihat kemajuan kariernya,” kata Cassel, yang muncul dalam 15 perlawanan untuk Padres dan Astros dari 2007 hingga 2008. “Saya telah melihatnya lebih awal dan ada banyak lelaki berbakat yang baik yang dapat bermain permainan, jadi selalu seronok menonton yang membuatnya. Itu adalah bahagian yang menarik dengan Scherzer secara khusus, hanya memerhatikannya terus bersaing dan, walaupun dengan usia, terus menjadi lebih baik dalam bidang kerjanya. “

Tidak lama dahulu, Cassel mengatakan bahawa dia mendapat pesanan teks dari seorang rakan yang memaklumkan kepadanya bahawa rakaman lama Cassel pitching ada di MLB Network. Tertanya-tanya permainan mana yang mungkin diberi kariernya yang singkat, Cassel melihat bahawa saluran itu menayangkan debut liga utama Scherzer, dan dengan itu dia juga berada di TV.

“Saya Mr. Nobody dan inilah Hall of Famer,” katanya. “Saya menganggapnya sebagai pujian untuk dikaitkan dengannya dan berada di medan yang sama dengannya. Saya peminatnya dan apa yang dia lakukan dengan kerjayanya dan untuk permainan. “

Cassel mengatakan bahawa dia merakam permainan dan menunjukkannya kepada anak-anaknya, mengajar mereka pelajaran belajar dari kegagalan, terutama dalam sukan yang penuh dengannya. Walaupun sekarang, dia ketawa mengenai aksi mogok lawan Scherzer. Dia jelas tidak bersendirian.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net