Digitain Menambah Permainan Turbo daripada Spribe melalui Tawaran Baharu
toto

Digitain Menambah Permainan Turbo daripada Spribe melalui Tawaran Baharu

Pembekal perisian buku sukan dan platform iGaming, Digitain, mengumumkan perjanjian baharu dengan Spribe, pembekal permainan yang inovatif dan menarik untuk industri perjudian dalam talian yang semakin berkembang.

Dakwat Spribe Berurusan dengan Digitain
Di bawah syarat kerjasama baharu itu, Digitain mengembangkan tawarannya pengeluaran toto macau dengan menambah tajuk utama daripada pembangun permainan yang inovatif. Pengumuman itu dibuat pada hari Jumaat dan menyaksikan Digitain menambah portfolio Permainan Turbo Spribe kepada tawarannya. Terima kasih kepada kerjasama baharu itu, permainan inovatif kini akan tersedia kepada rangkaian pengendali Digitain yang semakin berkembang.

Bagi Spribe, kerjasama baharu dengan Digitain memperluaskan capaian portfolionya kepada lebih ramai pengendali dan pelanggan di seluruh dunia. Sebaliknya, Digitain meningkatkan tawarannya yang sedia kukuh dengan menambah tajuk Permainan Turbo pemaju terkemuka.

“ Kami teruja dengan perkongsian baharu kami dengan Digitain, dan kami pasti pengendali mereka dan pemain mereka akan teruja dengan pengalaman tiada tandingan yang ditawarkan permainan kami. “

David Natroshvili, rakan kongsi pengurusan di Spribe
David Natroshvili, rakan kongsi pengurusan Spribe, berkata syarikat itu teruja untuk bergabung dengan Digitain. Beliau meramalkan bahawa kandungan Spribe akan diterima baik oleh rakan kongsi Digitain dan pemain mereka. Lebih-lebih lagi, Natroshvili mengakui bahawa produk terkemuka syarikat menawarkan pengalaman unik untuk pemain dalam talian.

Menurut rakan kongsi pengurusan Spribe, tajuk inovatif syarikat mewujudkan peluang baharu untuk penglibatan dengan kedua-dua Gen Z dan milenium. Akhir sekali, Natroshvili menegaskan bahawa Turbo atau Fast Games menawarkan pengalaman yang menyeronokkan dan menghiburkan yang bergema dengan Grafik SGP baik dengan demografi yang disebutkan di atas dan membolehkan mereka menikmati permainan dan mengeluarkan wang apabila mereka mahu.

Digitain Memperluas Tawaran Kandungan
Ashot Sahakyan, pengarah perhubungan antarabangsa Digitain, mengakui bahawa syarikat itu telah melihat permintaan yang kukuh untuk permainan pantas yang sememangnya popular di kalangan pemain dalam talian. Beliau menambah bahawa syarikat itu teruja untuk mengembangkan lagi tawarannya dengan menambah portfolio terkemuka Spribe bagi Turbo Games.

“ Permainan pantas telah menjadi salah satu produk wira kami baru-baru ini, dari segi populariti, pertumbuhan dalam pendapatan dan dalam membawa demografi baharu kepada operasi rakan kongsi kami dan kami berbesar hati untuk membina Result Sydney kejayaan ini dengan menambah koleksi tandatangan Spribe Permainan Turbo ke dalam platform. “

Ashot Sahakyan, pengarah hubungan antarabangsa di Digitain
Sahakyan menjelaskan bahawa sembilan permainan Spribe menawarkan pengalaman yang menarik untuk pemain dalam talian. Beliau menegaskan bahawa permainan itu memanfaatkan mekanik yang mudah digunakan dan meramalkan ia akan diterima baik oleh rakan kongsi syarikat.

Ditubuhkan lebih dua dekad yang lalu, Digitain terus mengembangkan kehadiran globalnya. Penyedia yang memenangi anugerah pada masa ini menawarkan penyelesaian utama, platform kasino dan buku sukan untuk rakan kongsinya di seluruh dunia.