Di Army Football Game, Ulang Tahun 11 September Lends Tone of Solemnity
C Football

Di Army Football Game, Ulang Tahun 11 September Lends Tone of Solemnity

Dia menambahkan: “Rasanya tidak cukup selesai kerana ancaman di dalam dan luar negeri. Sebilangan penutupan itu tidak akan berlaku dengan cara kita memikirkan perarakan kaset untuk beberapa konflik kita yang lain. “

Namun, dengan pasukan terakhir yang keluar dari Afghanistan, para senior tahun ini adalah yang pertama dalam 20 tahun yang akan lulus tanpa harapan bahawa mereka akan dihantar berperang.

Pemikiran itu pasti memasuki fikiran beberapa dari sekitar 25 rekrut yang berbaris di pinggir Sabtu menyaksikan Tentera memanaskan badan. Jack Latore, akhir pertahanan dari Middletown, NJ, yang juga mempertimbangkan Rutgers, mengatakan bahawa dia tidak terlalu mempertimbangkan perang berakhir. Ayahnya, Dan, yang bermain di Rutgers, mengatakan dia menyukai akademik yang ditawarkan West Point, “sama ada masa perang atau tidak.”

Dan McCarthy, seorang wakil pengarah atletik, mengatakan bahawa dalam beberapa tahun kebelakangan ini sekitar satu dari lima kadet pergi ke zon perang dalam masa lima tahun setelah tamat pengajian. Walaupun begitu, dia berkata, “Setiap ibu bapa dari anak yang kita rekrut akan bertanya: Adakah anak lelaki atau anak perempuan saya akan pergi ke Afghanistan dan Iraq?”

Ketika Arik Smith, pemain lanjutan senior dari Bowie, Md., Adalah senior sekolah menengah pada tahun 2016, ada harapan yang jauh lebih besar bahawa dia akan menuju ke Afghanistan. Walaupun datuknya pernah berkhidmat di Korea dan Vietnam, dan ayahnya berada di Coast Guard, dia berkata: “Ada sedikit perhatian. Kami mempertimbangkan faktor risiko. Ini bukan faktor risiko sekarang seperti dulu. Ia meragukan pemikiran orang tua dan anak-anak. “

Pada hari Sabtu, terdapat sedikit tanda-tanda sisi gelap perang 20 tahun.

Ini menandakan kemuncak minggu yang penuh peristiwa. Ini adalah minggu cabang di akademi, ketika pelbagai cabang – infanteri, siber, pertahanan udara atau pengangkutan, misalnya – merekrut kadet ke program mereka. Dan pada hari Jumaat, sebuah patung yang memperingati Prajurit Kerbau dilancarkan. Smith, yang berkulit hitam, mengatakan patung itu adalah langkah penting “untuk mengenali semua orang yang menjadi asas dari apa yang kita lakukan di sini.”

Sebilangan besar kemegahan dan keadaan disediakan untuk hari Sabtu: Para penerjun payung terjun ke lapangan, helikopter mengadakan jejambat, dan trak bomba dan kereta polis berjajar di lorong Black Knight di luar stadium.

Related Site :
eggplant-productions.com
bukeandgass.com
adnansiddiqi.com
otakara7.com
enjoy-spain.com