Dengan Status Boone Tidak jelas, Yankees Mula Melatih Perubahan
Sports

Dengan Status Boone Tidak jelas, Yankees Mula Melatih Perubahan

Selepas musim tembakan yang berakhir dengan kekalahan playoff satu perlawanan yang mengecewakan, Yankees yang menang 92 sedang merombak staf pelatih mereka.

Jurulatih yang memukul, Marcus Thames; penolong jurulatih pemukul, PJ Pilittere; dan jurulatih pangkalan ketiga, Phil Nevin – yang selama empat musim memegang peranan mereka – tidak akan kembali musim depan. Status Pengurus Aaron Boone, yang kontraknya tamat selepas musim 2021, masih belum jelas.

Atletik pertama kali melaporkan bahawa kontrak pelatih tidak akan diperbaharui. Ketiga-tiga jurulatih mengesahkan pengusiran mereka ke stesen radio WFAN.

Walaupun mempunyai koleksi pemain yang berbakat, Yankees tidak konsisten musim ini. Mereka menduduki tempat ke-13 daripada 30 pasukan dalam penyesuaian on-base-plus-slugging (100) dan 19 dalam larian yang dijaringkan setiap permainan (4.39). Walaupun mereka tidak mempunyai kumpulan pelari asas yang sangat pantas, Yankees juga terikat dengan Kansas City untuk memimpin liga utama dalam membuat kemenangan di tempat sendiri (22).

Sekiranya Boone, 48, kembali untuk musim kelima, itu akan menjadi perubahan paling drastik dari staf pelatih liga utama pasukan di bawahnya. Yankees berada di kedudukan 328-218 di bawah Boone dalam empat tahun pertamanya, tetapi dua musim terakhir lebih sukar. Mereka menduduki tempat kedua di Liga Amerika Timur musim ini di belakang Tampa Bay Rays yang lebih mampu dan mencapai playoff sebagai pasukan kad liar.

Di sebalik semua perbelanjaan mereka, Yankees belum menang, apalagi mencapai, World Series sejak 2009. Rosters yang dibina oleh pejabat depan akhir-akhir ini tidak sempurna dan retakan menunjukkan ketika musim berjalan. Boone mengatakan bahawa dia ingin kembali tetapi dia menyedari keputusan itu bukan sepenuhnya miliknya.

“Apa sahaja yang berlaku, saya berdamai dengan,” kata Boone setelah Yankees kehilangan permainan kad liar AL kepada Boston Red Sox, 6-2, pada 5 Oktober. “Saya tahu bahawa saya boleh memegang kepala saya tinggi. “

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net