Dengan Orang Ramai Kembali di Terbuka AS, Bintang Muda Memberi Pertunjukan kepada Mereka
Sports

Dengan Orang Ramai Kembali di Terbuka AS, Bintang Muda Memberi Pertunjukan kepada Mereka

“Tahun ini sangat sukar bagi semua orang,” kata Stosur. “Ini adalah dua hari terakhir perjalanan yang akan menjadi empat bulan untuk saya jauh dari rumah. Saya sudah lama tidak melakukannya. Pulang dengan piala ini hanya bermaksud dunia mutlak bagi saya. Ia menjadikan semuanya bernilai. “

Stosur, seperti beberapa pemain terkemuka Australia yang lain, tidak melakukan perjalanan ke New York tahun lalu kerana wabak itu. Dia telah melihat papan iklan Terbuka AS tahun ini dengan slogan “The Greatest Return.”

“Benar-benar tepat untuk acara ini tahun ini,” kata Stosur.

David Mihm, peminat Djokovic dari kota kecil Eveleth, Minn., Yang tidak pernah menghadiri pertandingan tenis profesional, membeli tiket untuk final perseorangan lelaki setelah Djokovic memenangi perlawanan kedua Grand Slam di Wimbledon.

“Tepat setelah final Wimbledon, saya fikir ini akan menjadi kesempatan sekali seumur hidup, dan saya harus melakukannya sekiranya dia berjaya,” kata Mihm.

“Saya rasa saya sedang menunggu sesuatu yang istimewa,” katanya.

Dia tidak mendapat kemenangan Djokovic, tetapi dia mendapat sesuatu yang istimewa. Terbuka AS ini, penuh dengan kejutan dan penuh dengan kehidupan, penuh dengan tanda-tanda pembaharuan dan masa depan tenis yang cerah.

Malah Djokovic, yang memperoleh satu kemenangan lebih rendah daripada pencapaian tertinggi sukan itu, memilih untuk tidak mengakhiri catatan rendah. Setahun yang lalu, dia telah menyingkirkan dirinya dari Terbuka AS, secara tidak sengaja menyerang seorang wanita garisan di kerongkong dengan bola yang dia terkena frustrasi setelah kehilangan servisnya pada awal babak keempat menentang Pablo Carreño Busta. Djokovic gagal dalam perlawanan, bermain di Stadium Arthur Ashe yang kosong.

Sepanjang penjahat di New York, dia kembali tahun ini, bertempur melalui serangkaian pertengkaran sengit di gelanggang yang sama, secara beransur-ansur mendengar lebih banyak sokongan orang ramai ketika dia sampai ke final. Mikrofon di tangan, dia membuat penghargaannya jelas melalui kekecewaan pada hari Ahad.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net