Cara Menonton Final Lelaki Terbuka AS di AS dan Kanada
Sports

Cara Menonton Final Lelaki Terbuka AS di AS dan Kanada

Cara menonton: Ahad, 12 September jam 4 petang waktu Timur di ESPN dan streaming pada aplikasi ESPN di Amerika Syarikat. Di Kanada, di TSN dan streaming pada aplikasi TSN.

Novak Djokovic adalah satu perlawanan lagi dari menyelesaikan Grand Slam dalam perseorangan lelaki untuk pertama kalinya sejak 1969, ketika Rod Laver melakukannya pada tahun penuh pertama bahawa kejohanan besar terbuka untuk profesional.

Tidak banyak yang mencapai pencapaian itu dalam beberapa dekad sejak: Ketika dia memenangi Wimbledon pada bulan Julai, Djokovic sudah menjadi orang pertama sejak Laver yang memenangi Terbuka Australia, Terbuka Perancis dan Wimbledon pada tahun yang sama. Selepas menjuarai separuh akhir Terbuka AS pada hari Jumaat, Djokovic memetik wawancara di mana Kobe Bryant mengatakan bahawa dia tidak senang kerana mendahului 3-1 di NBA Final untuk menjelaskan pemikirannya.

“Itu semacam sikap saya; kerja tidak selesai, ”kata Djokovic. “Kegembiraan ada. Motivasi ada, tanpa keraguan, mungkin lebih dari sebelumnya. Tetapi saya masih ada satu lagi. “

Dengan mara ke final, Djokovic telah membuatnya selangkah lebih dekat daripada tawaran Grand Slam Serena Williams pada tahun 2015, ketika dia tewas di semifinal Roberta Vinci. Djokovic, yang baru-baru ini mengikuti petunjuk Williams dalam menolak untuk menjawab pertanyaan mengenai tujuan yang sedang dikejarnya, mengatakan dia dapat berhubungan dengan apa yang dia lalui.

“Saya bercakap dengan Serena; dia sangat emosional dengan semua yang sedang terjadi, “kata Djokovic mengenai Williams pada tahun 2015.” Saya dapat mengaitkan dengan apa yang dia lalui sekarang, saya sudah memahaminya sekarang. Jelas sekali, setelah anda berada dalam situasi itu, anda dapat benar-benar memahami apa yang dilalui oleh pemain.

“Saya faham mengapa dia ingin menghindari semua pertanyaan mengenainya kerana pada akhirnya, anda harus keluar ke mahkamah dan menyampaikannya,” tambahnya. “Anda dijangka akan selalu menang. Untuk legenda hebatnya, dia selalu mempunyai harapan dari semua orang, termasuk dirinya sendiri. Tidak berbeza dengan saya. “

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net