Candace Parker Adalah Tenang, dan Ribut, untuk Langit Chicago
Sports

Candace Parker Adalah Tenang, dan Ribut, untuk Langit Chicago

Jurulatih Tembaga dan Langit James Wade memberitahu wartawan bahawa Parker adalah satu-satunya pemain yang layak untuk Game 1 tanpa kegelisahan di peringkat akhir. Tetapi Parker mengatakan itu tidak berlaku. “Saya tidak peduli berapa banyak yang pernah anda kunjungi, masih ada kegelisahan yang akan anda dapatkan, jadi itu tidak benar,” katanya. Tetapi pengalamannya dalam saat-saat tekanan tinggi ini membantunya menghilangkan tenaga saraf.

“Tidak ada alasan untuk membolak-balik,” kata Parker.

Mercury melonjak ke kedudukan awal dan mengekalkan kelebihan 5 mata selepas suku pertama. Kemampuan Sky untuk tetap tenang, bagaimanapun, memungkinkan mereka mengejutkan Mercury pada suku kedua, ketika Chicago mengalahkan Phoenix, 26-10.

Parker memuji rakan sepasukannya untuk bagaimana mereka mengatasi masalah musim ini. Sebanyak yang telah dipelajari oleh pasukan mengenai potensinya dari tujuh kemenangan musim berturut-turut, Parker mengatakan dia percaya Sky belajar lebih banyak lagi dari tujuh kekalahan berturut-turut yang mereka timbulkan semasa dia mengalami kecederaan. Sekiranya Sky dapat mengatasi kerugian tersebut, selesaikan musim ini dengan catatan 16-16, jadikan playoff sebagai pilihan keenam, dan mara ke final, Parker mengatakan mereka akan dapat mengatasi segala kesulitan yang dibawa oleh final.

“Saya rasa itu adalah perkara terbesar selama playoff adalah bangkit dan berjuang melalui kesukaran,” katanya. “Saya rasa kita tahu potensi kita. Kami tahu bagaimana kami boleh bermain dan bagaimana kami mahu bermain, dan kami tahu identiti kami. “

Tetapi keakraban Parker dengan kesukaran mendahului waktunya di Chicago.

Pergerakan blockbusternya ke Langit membuatkan peminat Sparks terpana. Sejak musim rookie Parker 2008, ketika dia memenangi Anugerah Pemain Paling Berharga dan Rookie of the Year, namanya sudah sebati dengan pasukan. Dan dengan Parker masih bermain bola keranjang yang luar biasa hingga berusia 30-an, memenangi Anugerah Pemain Terbaik Pertahanan pada tahun 2020 dan membantu Sparks untuk menjadi pilihan playoff No. 3, pangkalan peminat Los Angeles percaya sepanduk kejuaraan lain di era Parker mungkin.

Tetapi ketika era Parker di LA berakhir tanpa kejuaraan lain, orang memerlukan seseorang untuk disalahkan, dan bukan dia. Orang itu adalah Pelatih Derek Fisher, yang secara tidak sengaja mengetengahkan Parker semasa perlawanan menentukan separuh akhir 2019.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net