‘Biarkan Mereka Bercakap’: Astros Menghabiskan Hari Hujan Membincangkan Tuduhan
Sports

‘Biarkan Mereka Bercakap’: Astros Menghabiskan Hari Hujan Membincangkan Tuduhan

CHICAGO – Sebelum Permainan 4 siri divisi Liga Amerika antara Chicago White Sox dan Houston Astros ditangguhkan dari Isnin hingga Selasa kerana hujan, Pengurus Astros Dusty Baker, penggemar muzik, sedang mendengarkan lagu klasik blues. Liriknya, katanya, sangat sesuai ketika dia kemudian ditanya mengenai komen yang dibuat pada hari Ahad malam oleh pereda White Sox, Ryan Tepera, yang menunjukkan bahawa Astros masih mengikuti cara mencuri tanda mereka.

“Saya mendengarkan Eric Clapton pagi ini dan dia menyanyikan sebuah lagu,” Before You Accuse Me, “lihatlah diri anda,” kata Baker. “Anda tahu maksud saya? Itu sahaja yang saya katakan. “

Baiklah, Baker dan beberapa orang lain mempunyai sedikit pendapat mengenai pemikiran Tepera. Pada hari Ahad, setelah Astros dengan mudah memenangi dua perlawanan pertama dari siri lima terbaik, White Sox berjaya menyingkirkan dengan kemenangan 12-6 di tempat sendiri.

Selepas itu, Tepera, yang melemparkan dua babak tanpa cela, mengisyaratkan bahawa kesalahan Astros berkelakuan berbeza di jalan dalam Permainan 3 daripada yang dilakukannya di Minute Maid Park di Houston, di mana pelanggaran terbaik di besbol sepanjang musim biasa telah mengalahkan White Sox dengan skor gabungan 15-5 dalam dua perlawanan pertama siri ini.

Astros didapati telah ditipu semasa musim mereka memenangi Siri Dunia 2017 dengan menggunakan suapan video langsung yang tidak sah untuk menyahkod tanda penangkap lawan dan menyampaikan kepada rakan sepasukan mereka di pinggan apa yang akan datang seterusnya dengan memukul tong sampah berhampiran tempat kediaman.

“Mereka jelas memiliki reputasi untuk melakukan beberapa hal-hal samar di sana,” kata Tepera pada hari Minggu malam, tanpa menawarkan spesifik ketika diminta untuk menjelaskan apa yang dia maksudkan. “Anda boleh mengatakan bahawa ia adalah sedikit perbezaan. Anda melihat perubahan dan ketinggalan malam ini berbanding dua perlawanan pertama di Minute Maid. “

Dalam Game 3, Astros berjaya mengalahkan 16 kali setelah mencatat begitu banyak dalam Gabungan 1 dan 2.

Setelah tuduhan menipu terungkap pada November 2019, Major League Baseball menyiasat Astros dan menghukum organisasi itu dengan denda $ 5 juta dan kehilangan draf. Pengurus besar, Jeff Luhnow, dan pengurus, AJ Hinch, kehilangan pekerjaan mereka dan digantung, dan liga meningkatkan usaha untuk menjaga diri daripada mencuri tanda haram.

(Pemain dibenarkan menggunakan mata dan otak mereka sendiri, bukan teknologi, untuk menguraikan tanda-tanda lawan, dan terserah kepada pasukan untuk menukar tanda mereka untuk mengelakkan pengesanan.)

MLB tidak menggantung pemain Astros – mereka diberi kekebalan sebagai ganti kesaksian yang jujur ​​- yang membuat marah pemain lawan. Tetapi sejak itu, sisa pemain dari pasukan 2017, seperti Jose Altuve, Alex Bregman dan Carlos Correa, selalu diserang dengan kata-kata kasar dan kesat, termasuk malam Ahad di Guaranteed Rate Field. Awan curiga selalu ada.

“Mereka mungkin harus menghadapinya selamanya kerana orang tidak lupa,” kata Baker, yang mengambil alih setelah pemecatan Hinch, yang disewa oleh Detroit sebelum musim 2021.

Paranoia berleluasa di baseball, tetapi terutama di postseason dan ketika menghadapi Astros. Itu adalah pemikiran orang lain White Sox tetapi Tepera adalah yang pertama mengatakannya secara terbuka. Ada banyak faktor yang dapat menyebabkan perubahan kekayaan di luar tanda mencuri.

Beberapa pemain kecewa dengan zon mogok yang mereka sebut tidak konsisten pada malam Ahad. Beberapa pemain White Sox menunjukkan kesan orang ramai yang penuh sesak dalam permainan mereka. Penangkap White Sox Yasmani Grandal mengatakan rakan sepasukannya melakukan pekerjaan yang lebih baik dengan nada dua serangan mereka dalam Game 3 berbanding permainan sebelumnya – yang menyokong data yang menunjukkan bahawa kadar swing-and-miss tidak berbeza secara dramatik tetapi kadar strikeout . Dan kakitangan pitching White Sox memiliki kadar pemogokan tertinggi di besbol selama musim biasa, jadi sesuatu pasti akan diberikan.

“Adakah kita sedar bahawa ada pasukan tertentu di luar sana yang lebih baik menyampaikan petak di pangkalan kedua? Ya, betul, “kata pereda White Sox, Aaron Bummer, sambil menambahkan,” Kami akan pergi ke sana, melakukan perniagaan kami, menukar tanda dan melakukan perkara yang perlu kami lakukan dengan setiap pasukan, bukan hanya mereka. “

Pada hari Isnin, Astros sebahagian besarnya melepaskan pertanyaan mengenai tuduhan Tepera. Tetapi penangkap Martin Maldonaldo menulis Twitter bahawa “selalu baik” untuk mendapat “motivasi tambahan.”

“Apa pun yang berjaya, semuanya baik,” kata Bregman, menambahkan kemudian, “Mereka mendapat kendi yang sangat bagus. Mereka melakukan padang dan menahan kami hingga enam larian. “

Baker dengan betul menunjukkan bahawa Astros hampir sama di rumah seperti yang mereka lakukan di jalan musim ini. (Kadar mogok mereka juga pada dasarnya sama.) Dia menyatakan bahawa White Sox, sebenarnya, lebih baik di rumah daripada di jalan raya. Walaupun dia menyebut komentar Tepera sebagai “tuduhan berat,” Baker mengatakan lawannya dapat mengatakan apa sahaja yang dia mahukan.

“Saya tidak pernah mendengar namanya sebelum ini sehingga kami bermain White Sox, jadi tidak, kawan, saya tidak terganggu sama sekali,” kata Baker, sambil menambah kemudian, “Biarkan mereka bercakap.”


Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net