Berapa Banyak Anda Boleh Menang sebagai Juara Terbuka AS
Sports

Berapa Banyak Anda Boleh Menang sebagai Juara Terbuka AS

Ini bukan soal wang untuk finalis Terbuka AS yang tidak mungkin Leylah Fernandez dan Emma Raducanu. Tetapi wang itu pasti tidak akan merugikan.

Sebelum kejohanan, Fernandez telah memperoleh wang hadiah rasmi $ 786,772 semasa kerjayanya yang pendek. Raducanu memperoleh $ 303,376 dalam kariernya yang lebih pendek, sebahagian besarnya dari mencapai pusingan keempat di Wimbledon dalam debutnya di Grand Slam pada bulan Julai.

Angka-angka itu akan berubah secara mendadak. Pemenang hari ini akan memperoleh $ 2.5 juta, naib juara $ 1.25 juta. Angka-angka itu tidak termasuk penajaan dan tawaran komersial lain yang kemungkinan besar akan ditandatangani oleh Fernandez, seorang Kanada, dan Raducanu, yang merupakan orang Inggeris, kerana menarik perhatian mereka di New York.

Sebelum final, Raducanu mengatakan bahawa gelaran terbesarnya setakat ini pernah muncul dua tahun lalu di sebuah kejohanan di India di mana jumlah wang hadiah adalah $ 25,000. Jumlah wang Terbuka AS tahun ini: $ 57.5 juta.

Bercakap tentang Raducanu, Tim Crow, seorang perunding pemasaran sukan, mengatakan kepada The Guardian bahawa dia “tidak mendapat banyak panggilan dari pelanggan, jenama utama, yang berminat dengannya sejak Lewis Hamilton menerobos masuk Formula Satu. Sekiranya dia menang, dia akan menjadi salah satu sifat terpanas dalam sukan Inggeris, jika bukan yang paling panas. “

Tenis mempunyai pangkalan peminat global, tetapi latar belakang pelbagai budaya Raducanu dan Fernandez dapat menambah daya tarikan global mereka. Raducanu dilahirkan di Kanada dan mempunyai bapa Romania dan ibu Cina. Ibu bapa Fernandez berhijrah ke Kanada dari Filipina, dan ayahnya dilahirkan di Ecuador.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net