Bagaimana E-mel Jon Gruden Menjadi Kerosakan Cagaran
Sports

Bagaimana E-mel Jon Gruden Menjadi Kerosakan Cagaran

Sepanjang akhir tahun 2020 dan hingga 2021, kedua-dua penyiasatan terhadap budaya tempat kerja Washington dan mediasi NFL mengenai pertikaian pemilikan berjalan lebih senyap. Pada bulan Mac, NFL dengan sementara meluluskan perjanjian di mana Snyder akan dibenarkan untuk mengambil lebih banyak hutang daripada yang diizinkan oleh liga untuk membeli tiga rakannya. Ini adalah tanda bahawa siasatan luar, walaupun belum selesai, sebahagian besarnya akan membebaskan Snyder secara peribadi.

Tiga bulan kemudian, pada bulan Julai, itulah yang sebenarnya berlaku. NFL akhirnya menyelesaikan siasatan sepanjang tahun. Pasukan Bola Sepak Washington diperintahkan untuk membayar denda $ 10 juta dan membayar balik kos siasatan, dan Snyder mengatakan bahawa dia akan menyerahkan kawalan harian pasukan itu kepada ketua eksekutif baru, isterinya, Tanya Snyder, melalui sekurang-kurangnya Oktober. Jabatan sumber manusia pasukan itu diperintahkan untuk dipantau selama dua tahun akan datang.

Tetapi penemuan siasatan itu tidak diumumkan, dan tidak ada yang dikatakan mengenai tuduhan mengenai tingkah laku Snyder terhadap pekerja wanita. NFL tidak hanya melancarkan laporan menyeluruh, malah tidak meminta laporan tersebut. Sebaliknya, Beth Wilkinson, ketua penyiasat luar, memberi penerangan kepada NFL mengenai penemuannya secara lisan.

“Kami merasa itu terbaik karena kepekaan tuduhan dan permintaan kerahsiaan,” kata Lisa Friel, eksekutif NFL yang bertanggung jawab atas penyiasatan, kepada wartawan.

Walau bagaimanapun, sebahagian daripada penyiasatan melibatkan tinjauan e-mel yang dihantar dan diterima oleh Bruce Allen, pengurus besar dan presiden pasukan lama, dan orang yang rapat dengan Snyder, sehingga Allen dipecat pada tahun 2019. Kajian semula kotak masuk dan kotak keluar Allen adalah apa yang akhirnya menyebabkan pengunduran diri Gruden, dan menunjukkan bahawa Allen mengambil bahagian dalam perbualan yang tidak pantas dan menyinggung perasaan, termasuk perkongsian gambar pornografi.

Allen adalah eksekutif kanan dengan Raiders semasa tugas pertama Gruden sebagai ketua jurulatih di sana, pada akhir 1990-an dan awal 2000-an, dan kedua-duanya akhirnya bekerja untuk Tampa Bay Buccaneers, di mana mereka memenangi Super Bowl setelah musim 2002. Kedua-duanya meninggalkan pasukan pada tahun 2008. Gruden terus bekerja untuk ESPN sebagai penganalisis warna untuk “Monday Night Football,” dan Allen akhirnya disewa oleh Washington. Sebagai pengurus besar di sana, Allen mengupah saudara Gruden, Jay Gruden, yang melatih pasukan dari 2014 hingga 2019.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net