Bagaimana Dodgers Mendapatkan Trea Turner?
Sports

Bagaimana Dodgers Mendapatkan Trea Turner?

LOS ANGELES – Walaupun mustahil untuk melihat Oktober dari lingkaran di geladak di All-Star Game di Denver, masa depan Los Angeles Dodgers pernah bertemu dengan hadiah pada malam Julai itu.

Ketika mereka bersiap untuk menyerang pada awal inning kelapan, Trea Turner, yang dijadwalkan untuk memimpin, memandang Justin Turner, yang akan mengalahkan kedua, dan tidak dapat menahan perhatian. Ini, kata Trea kepada Justin, harus menjadi kali pertama dua Turner melakukan serangan berturut-turut dalam barisan pemain.

“Kemudian, beberapa minggu kemudian, dia diperdagangkan di sini,” kata Justin Turner semasa perbualan latihan pemukul di San Francisco, di mana Dodgers sedang menjalani siri divisi NL yang penuh ketegangan melawan Giants. “Dan sekarang di sini kita berada di playoff memukul belakang, jadi itu sangat keren.”

Bagi Dodgers, ini jauh lebih daripada sekadar simetri pada kad barisan. Trea Turner telah meninggalkan jejak pada hampir setiap pertandingan sejak dia tiba bersama pitcher Max Scherzer dalam perdagangan blockbuster dengan Washington Nationals pada 30 Julai. Walaupun Scherzer yang mendominasi berita utama dalam kesepakatan itu, Turner memberikan dorongan harian kepada Dodgers .

“Saya rasa dia calon MVP yang serius,” kata Justin Turner. “Dia mempengaruhi permainan dengan berbagai cara, bertahan, di pangkalan, dengan kelawarnya, dengan kekuatan, itu luar biasa. Dan anda menambah lelaki seperti itu ke barisan kami, ia akan memperpanjang lagi. “

Ketika Dodgers memenangi Game 2 di San Francisco, Trea Turner inilah yang mencetuskan pelanggaran perlahan dengan berganda untuk memulakan inning keenam empat kali. Kemudian, dengan Giants mengancam di bahagian bawah inning, permainan pertahanan sensasionalnya – menyelam dan menyekat bola tanah di belakang pangkalan kedua – yang membantu menjaga Los Angeles sebagai pendahulu.

Itu lebih kurang sama dengan Turner, yang telah memberikan kesan seperti itu sejak bergabung dengan Dodgers pada 6 Ogos – kedatangannya di Los Angeles ditangguhkan beberapa hari selepas tarikh akhir perdagangan ketika dia pulih dari pertarungan dengan coronavirus.

Dia memenangi gelaran pemukul Liga Nasional dengan rata-rata .328, menjadi Dodger pertama yang menang sejak Tommy Davis memenangi mahkota berturut-turut pada tahun 1962 dan 1963. Dia juga memimpin jurusan dalam hit (195) dan NL dalam mencuri (32), memukul rata-rata berbanding pitching kidal (.392), permainan multi-hit (58), hantaran infield (33) dan jumlah pangkalan (319). Dodger terakhir untuk memimpin liga dalam rata-rata pemukul dan mencuri? Dewan terkenal Jackie Robinson.

Turner berjalan seperti angin dan beberapa slaidnya menjadi viral, terutamanya salah satu dari dia melayang melintasi piring di Philadelphia sebelum bangkit berdiri dengan gerakan yang sama.

“Ini sangat megah,” kata Justin Turner mengenai slaid Turner. “Saya memberitahunya bahawa saya cuba melakukan perkara yang sama kecuali saya hanya berjalan sejauh empat kaki kerana saya tidak cukup pantas. Dia berjalan lebih kurang 17 kaki. Seronok menonton. “

Slaid Trea Turner sering dibedah dan dinikmati dalam teks kumpulan yang ada di antara pemain Dodgers. Justin Turner mengatakan bahawa slaid Trea “sentiasa diberi makan di sana dengan semua lagu yang berbeza dan semua GIF berbeza yang telah keluar, jadi ini sangat lucu.”

Sangat mudah untuk disatukan dengan pasukan barunya, kata Trea, dari besbol hingga penglibatannya dalam liga bola sepak fantasi Dodgers hingga teks kumpulan.

“Apa sahaja yang boleh anda gurau atau kongsi bersama dan buat kimia, saya semestinya,” katanya sebelum kekalahan 1-0 Dodgers dalam Game 3 pada Isnin malam. “Saya rasa itulah yang membantu memenangi kejuaraan, ketika anda boleh ketawa dan bersenang-senang antara satu sama lain dan, apa pun itu, sama ada jenaka atau slaid atau permainan, jika anda dapat berkongsi pengalaman itu, itu adalah perkara yang baik.”

Di antara curi dan GIF dan kemenangan, Dodgers kemungkinan besar tidak mempercayai nasib mereka bahawa Turner, yang membantu Nationals memenangi Siri Dunia 2019, kini berada di tahap mereka. Menjelang bulan Julai, Dodgers berhasrat untuk menjadi pemain serius bagi Scherzer jika Nationals membuatnya membuatnya kerana mereka perlu mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh Trevor Bauer, yang tidak bernada sejak 28 Jun setelah dituduh melakukan serangan seksual.

Secara peribadi, Dodgers juga berminat untuk berdagang untuk Turner. Menurut Andrew Friedman, presiden operasi baseball pasukan itu, Dodgers diberitahu pada hari Isnin minggu akhir perdagangan bahawa Scherzer ada tetapi Turner tidak.

“Kemudian pada hari Rabu kami merasakan sedikit pembukaan dan, pada hari Khamis, kami telah berbaris dan memperolehnya,” kata Friedman.

The Nationals telah berusaha untuk menandatangani Turner untuk kontrak jangka panjang sebelumnya tetapi tidak dapat mencapai kesepakatan. Kemudian, setelah Mets menandatangani Francisco Lindor selama 10 tahun dan $ 341 juta pada musim bunga ini, jelas bahawa, walaupun dengan kawalan kelab Turner hingga 2022, pasaran shortstop telah berubah dengan ketara. Itu, dan bukti yang semakin meningkat pada bulan Julai bahawa pasukannya perlu mengembalikan sistemnya, menyebabkan Mike Rizzo, presiden operasi baseball warga negara, bergerak agresif.

Kos ke Los Angeles adalah tinggi, dengan pasukan termasuk prospek utamanya, penangkap Keibert Ruiz, dan pitcher yang sangat dihormati Josiah Gray dalam pakej empat pemain yang Dodgers hantar ke Washington. Tanpa faedah mengetahui bagaimana prospek tersebut akan berubah, sukar untuk menilai kesepakatan itu, tetapi hasil jangka pendeknya sangat luar biasa bagi Dodgers.

“Jelas, dia telah menjadi bagian besar dari apa yang kami lakukan dua bulan terakhir,” kata Friedman mengenai Turner, “dan kami berharap dia menjadi sebahagian besar dari apa yang kami lakukan pada Oktober ini.”

Di atas permainannya di lapangan, keperibadian Turner telah melucutkan senjata yang mungkin menjadi situasi yang canggung. Corey Seager, All-Star dua kali di shortstop, layak mendapat agensi percuma pada musim sejuk ini dan, ketika Dodgers merancang langkah seterusnya, telah mengalami spekulasi mengenai masa depannya. Paling tidak, Turner, yang merupakan Washington shortstop tetapi bermain sebagai pangkalan kedua untuk Dodgers, mewakili polisi insurans infield untuk 2022.

“Kami melakukannya untuk memaksimumkan peluang kami untuk menang pada ’21,” kata Friedman ketika ditanya tentang motif tersembunyi dalam memperoleh Turner. “Dan setelah kita sampai di luar musim ini, kita akan merangkulnya saat itu.”

Turner setuju dengan perubahan kedudukan dan, oleh semua akaun, dia dan Seager telah berjalan lancar.

“Saya dan Corey, itu hebat,” kata Turner. “Dia pemain yang sukar dipercayai dan dia banyak membantu saya dalam belajar semua orang, belajar jurulatih, belajar apa yang mereka harapkan dari kami di sini. Dia sangat baik, sangat profesional. “

Cabaran yang lebih besar, kata Turner, adalah belajar bagaimana bermain pangkalan kedua.

“Rasanya setiap hari saya sedikit lebih selesa menambahkan alat untuk permainan saya, sama ada dengan permainan berganda atau sudut,” katanya. “Saya harus terus berlatih dan belajar sesuatu dan terus memuncaknya dan terus membuat drama setiap kali pitcher ini memerlukan saya.”

Pada kebanyakan malam, dia kelihatan semula jadi. “Anda mempunyai dua jalan pintas di lapangan,” kata Justin Turner. “Jadi itu mewah.”

Mungkin pertunjukan paling umum mengenai bagaimana Turner yang dihormati oleh rakan sepasukan baru dan lama muncul semasa permainan kad liar NL menentang St. Louis ketika pemain luar Nasional, Juan Soto muncul di barisan depan di belakang pinggan rumah dengan memakai jersi Nationals dengan nama Turner di atasnya (dia ditemani jurulatih kebangsaan, Kevin Long, yang memakai jersi Scherzer).

“Tidak boleh dipercayai,” kata Turner. “Itu adalah salah satu perkara paling keren yang pernah berlaku kepada saya dalam karier saya.”

Scherzer telah berbicara dengan fasih mengenai ikatan seumur hidup yang dibentuk oleh pasukan pemenang World Series, dan malam itu adalah contoh utama. Begitu juga dengan panggilan telefon bimbit Scherzer kepada Turner pada malam mereka mengetahui bahawa mereka akan menjadi Dodgers.

“Saya ingat betapa teruja dia, dan itu juga membuat saya merasa teruja,” kata Turner. “Saya teruja untuk datang ke sini, tetapi untuk berkongsi pengalaman yang sama dengannya, untuk pergi dan mengejar cincin lain, adalah sesuatu yang sangat kami nikmati. Kami suka menang, jadi seronok berada di sini. “

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net