Apa yang Kami Pelajari Dari Minggu 1 Musim NFL
Sports

Apa yang Kami Pelajari Dari Minggu 1 Musim NFL

[What We Learned is returning for the 2021 N.F.L. season with a new writer and a new look.]

Beraninya kita meragui pasukan yang dilatih oleh Mike Tomlin?

Hanya ada beberapa jaminan dalam NFL hari ini: Tom Brady akan memakan ais krim alpukatnya dan memenangkan Super Bowls. Jerry Jones akan melakukan sesuatu yang tidak masuk akal untuk memanjangkan musim kemarau Dallas. Dan Tomlin akan mengekalkan Pittsburgh Steelers dalam persaingan Super Bowl.

Sentiasa.

Steelers ini hampir tidak menghasilkan desibel buzz menuju ke Minggu 1. Heck, sungguh mengejutkan Pittsburgh bahkan mahu mengembalikan Ben Roethlisberger yang berusia 39 tahun di quarterback.

The Buffalo Bills adalah pasukan yang bersedia untuk mengambil langkah seterusnya. Josh Allen adalah quarterback yang mesti dimiliki. Dan yang dilakukan Tomlin’s Steelers adalah perjalanan sejauh 200 batu ke utara, memasuki Stadium Highmark dan mengingatkan seluruh NFL, dengan satu kemenangan 23-16 yang menghukum, bahawa mereka tidak akan ke mana-mana.

Sudah tentu, apa yang telah dilakukan oleh pasukan Tomlin selama 14 musim.

Adakah cantik? Tidak. Tetapi “tidak cantik” adalah ketika pasukan Tomlin secara historis paling berbahaya. Yang paling penting, pasukan Tomlin menghidu darah.

Itulah yang berlaku pada satu panggilan permainan yang tidak masuk akal oleh Bills pada awal suku keempat.

Menghadapi kedudukan keempat dan 1 dari garis 41-halaman Pittsburgh – dan dengan kedudukan 10-6 pada awal suku keempat – Bills bijak memilihnya. Lagipun, ini adalah pasukan Buffalo yang menempelkan kepalanya sendiri dalam guillotine setahun yang lalu dengan memilih gol padang menentang Ketua Kansas City yang dikuasai oleh Patrick Mahomes pada pertandingan kejuaraan AFC Januari. Sedikit keberanian dalam bermain-panggilan adalah perubahan yang dialu-alukan.

Apa yang berlaku seterusnya adalah pelik.

Allen berbalik untuk menjaringkan umpan ke belakang ke Matt Breida, dan pemain pojok sudut Cameron Sutton berada di sana untuk membuat larian kembali ke tanah untuk kehilangan 7-yard.

Empat permainan kemudian, Pittsburgh menerkam.

Roethlisberger memperoleh skor 5-halaman kepada Diontae Johnson di bahagian belakang zon akhir. Johnson, yang memimpin liga dengan penurunan setahun yang lalu, menunjukkan konsentrasi luar biasa yang mengunci bola sambil menyeret kaki belakangnya.

Pada perjalanan seterusnya, jagung James Pierre – bintang masa depan yang paling baru di rumah, yang tidak dibuat-buat di Pittsburgh – mengetepikan apa yang akan menjadi penyelesaian lama bagi Emmanuel Sanders.

Dua perlawanan kemudian, Steelers menghalang sepakan penalti untuk naik, 20-10.

Dan setelah gol lapangan Bills memberi tekanan pada Old Man Ben untuk menyelesaikannya, Roethlisberger melakukan hal itu. Sepasang vintaj, gerakan perlahan ke JuJu Smith-Schuster (24 ela) dan Chase Claypool (14 ela) menjaringkan gol di lapangan.

  • Pertahanan Pittsburgh, katakan dengan saya sekarang, kelihatan elit. Di depan, semua orang bergilir-gilir memukul Allen 6-kaki-5, 237 paun, dengan berkesan menjadikannya versi rookie 2018 – menggulingkan penerima, meluncur masuk ke kotoran, meraba-raba dan melihat benar-benar lelah selama tiga jam berturut-turut.

  • TJ Watt bernilai setiap sen. Terdapat perusak permainan di mana-mana dalam pertahanan ini, bermula dengan lelaki yang menandatangani perpanjangan empat tahun, $ 112 juta minggu lalu. Watt menyumbang lima daripada lapan hantaran QB pasukan.

  • Sudah jelas bahawa Steelers mahu agar pemula berjalan kembali Najee Harris pada tahun 2021, teruskan permainan dan biarkan Roethlisberger memenanginya di tempat keempat. Dia menjual. Dia tidak bergerak. Dia mudah meme. Tetapi dia juga berjaya dalam setiap situasi yang mungkin berlaku.

  • Kami tidak akan melihat Roethlisberger tersentak 60 kali dalam satu lagi kehilangan playoff musim ini – Steelers ini boleh menentukan tempo.

  • Dan untuk semua ceramah “Tarian Terakhir” di Green Bay, Steelers juga mampu mengungguli suku akhir mereka di puncak musim ini.

Jauh sebelum Aaron Rodgers merampas berita utama selama empat bulan, terdapat satu lagi quarterback yang tidak senang dalam liga ini: Russell Wilson dan Seattle Seahawks hampir bercerai setelah sembilan musim. Ia juga dekat. Jauh lebih dekat daripada yang disedari oleh semua orang. The Chicago Bears menganggap itu adalah perjanjian yang sudah selesai.

Sebaliknya, kedua-dua Wilson dan Seahawks menyedari bahawa mereka berada di tahap terbaik bersama dan harapan semua orang adalah bahawa penyelaras serangan baru Shane Waldron pada dasarnya akan membawa semua pihak bersama-sama menyanyikan sedikit “Kumbaya” di sekitar api unggun.

Adakah mereka pernah berada di Minggu 1?

Menghadapi salah satu pertahanan terbaik NFL, di jalan, Wilson hebat dalam memimpin Seattle dengan kemenangan 28-16 ke atas Indianapolis. Pro Bowler lapan kali selesai dengan 18 dari 23 penyempurnaan sejauh 254 ela dengan empat gol, tanpa pilihan dan penilaian pelulus 152.3. Hantaran bola bola Wilson 69-yard ke Tyler Lockett juga merupakan keindahan, menempuh jarak 60 ela di udara.

Memang, kami diusik seperti ini pada tahun 2020. Wilson sudah dua bulan lamanya. Kemudian, keseluruhan kesalahan tidak berfungsi dan Seattle hampir-hampir tidak berjaya. Inilah pemikiran ini Wilson dan ini kesalahan ada di sini untuk kekal.

Sekurang-kurangnya untuk baki musim ini.

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net