Adakah Craig Counsell Pengurus Terbaik di Baseball?
Sports

Adakah Craig Counsell Pengurus Terbaik di Baseball?

MILWAUKEE – Kali terakhir Milwaukee Brewers mencapai Siri Dunia, Craig Counsell berusia 12. Bapanya bekerja untuk pasukan, jadi Counsell sering mengikutinya, termasuk pada babak playoff 1982 itu.

Biasanya, Counsell duduk di tribun di County Stadium, bekas rumah Brewers, untuk menonton pasukan kegemarannya dan pemain kegemarannya, Hall of Famer Robin Yount. Tetapi ketika ketegangan terbentuk semasa permainan, Counsell akan berjalan ke tempat istimewa yang terbukti berjaya di benaknya: tempat di mana dia menyaksikan Cecil Cooper berlari ke depan untuk memenangi panji Liga Amerika untuk Milwaukee.

“Tempat bertuah saya adalah di hujung stadium,” kata Counsell baru-baru ini, sambil menunjuk di mana ia akan berada di American Family Field, rumah pasukan sejak 2001. “Mereka mempunyai jalan yang duduk di garisan lapangan yang betul. Itu adalah jalan untuk sampai ke dek atas dan saya akan menonton permainan dari tempat saya. Anda mesti mencari tempat bertuah. “

Titik pandangannya jauh berbeza hari ini. Setelah bermain selama 16 musim di jurusan, Counsell – seorang Milwaukeean yang berterusan – telah menyaksikan pasukan kegemarannya dari dugout sejak 2015. Selama ini, dia telah menjadikan dirinya sebagai salah satu pengurus terbaik besbol. Musim ini, dia telah membimbing Brewers ke beberapa tonggak yang belum dicapai oleh pasukan sejak tahun 1982, ketika Counsell berada di sana untuk menyaksikan mereka jatuh ke St Louis Cardinals dalam Game 7 of the World Series.

Sepanjang hari Selasa, Brewers, yang bermain di pasar terkecil di Major League Baseball, berada dalam keadaan pantas untuk memenangi 99 permainan francais. Mereka mendahului 13 setengah permainan menjelang St. Louis Cardinals untuk tempat pertama di Liga Nasional Pusat, memegang pendahuluan divisi terbesar di MLB Dengan catatan 89-56, Brewers berada 33 perlawanan lebih dari 0,5500 – mendahului francais tanda air tinggi dari tahun 1982. Dan sekiranya Brewers mencapai playoff seperti yang diharapkan, mereka akan melakukannya dalam empat musim berturut-turut, memperluas rekod francais untuk sebuah kelab yang bermain musim pertamanya pada tahun 1969.

Benang biasa dalam pasukan yang telah melihat perubahan pada pejabat depan dan daftar: Counsell.

“Pemain harus memainkan permainan, tetapi ia bermula dari atas ke bawah dan pemain memberi makan kepada pengurus,” kata pemain luar Brewers, Christian Yelich, yang memenangi Anugerah Pemain Paling Bernilai Liga Nasional pada 2018.

“Saya rasa dia tidak mendapat kredit yang cukup,” lanjut Yelich kemudian. “Saya tidak begitu. Sudah hampir satu kejahatan bahawa dia tidak memenangi Pengurus Terbaik beberapa tahun kebelakangan ini. Dia pasti layak mendapatkannya dan dia adalah alasan besar untuk semua kejayaan kami di sini. “

Counsell, 51, mengambil alih Brewers setelah Milwaukee melangkah awal 7-18 di bawah kendalian Ron Roenicke pada tahun 2015. Sebelum itu, bimbingannya hanya terbatas pada liga remaja bersama anak-anaknya. Tetapi pengalamannya sebagai pemain mempersiapkannya untuk membimbing pasukan, berhubungan dengan pemainnya dan mendapat penghormatan.

Dia beralih dari Notre Dame untuk menjadi kapten pasukan. Pilihan draf pusingan ke-11, dia adalah infielder langsing yang lebih dikenali dengan sarung tangannya (dan sikap pemukul yang unik) daripada kelawarnya. Pada tahun 1997, ketika berusia 26 tahun, dia mengatasi sejarah kecederaan di bawah umur untuk mendapat tempat biasa di jurusan. Dia ditugaskan untuk ditugaskan, dibebaskan dan diperdagangkan selama kariernya. Dia memenangi gelaran Seri Dunia dengan Florida Marlins pada tahun 1997 (mencetak kemenangan dalam Game 7 menentang Cleveland) dan Arizona Diamondbacks pada tahun 2001 (ketika dia menjadi MVP dari siri kejuaraan liga dan merupakan bagian dari rali kemenangan pasukan dalam Game 7 of Siri Dunia menentang Yankees).

“Dia memiliki perasaan yang sangat baik untuk klub bola,” kata Brent Suter, seorang penghilang tangan kiri Brewers. “Ketika kami pulang dari perjalanan, dia berhenti bekerja. Atau dia menambah kerja apabila perlu. Dia mempunyai tenaga nadi yang sangat baik, seperti ketika dia perlu bercakap – ucapan kepada pasukan – atau ketika dia perlu membiarkan kelab itu. Itu agak naluriah, tetapi ia juga berasal dari bermain selama 15 tahun dalam liga besar. “

Walaupun Counsell mengatakan bahawa dia tidak terlalu memikirkannya semasa bermain, mantan Pengurus Besar Brewers Doug Melvin mengatakan yang lain sering memandang Counsell sebagai bakal pengurus kerana pengalaman, keperibadian dan kepintarannya.

“Anda dapat memasukkan semua itu ke dalam daftar, tetapi satu hal yang menonjol adalah rasa hormat yang dimiliki oleh semua rakan sepasukannya,” kata Melvin. “Setiap kali saya bercakap dengan orang-orang dalam permainan, dia selalu menjadi salah satu rakan sepasukan yang paling dihormati yang tidak akan menerima apa-apa yang kurang daripada berusaha untuk menang setiap hari.”

Pemikiran untuk mengurus minda Counsell lebih banyak pada tahun 2011, musim terakhirnya di lapangan, ketika dia berusia 41 tahun, memukul 0,188 untuk Brewers dan, menurut perkiraannya, adalah “pemain yang sangat buruk.” Dia tetap berada di daftar Milwaukee sebahagiannya kerana Melvin menilai impak Counsell di rumah kelab.

Counsell tidak tahu berapa lama masa untuk dia menjadi pengurus atau apakah ia akan berlaku. Matlamatnya adalah untuk berkhidmat dalam posisi kepemimpinan bagi sebuah organisasi, tetapi kesetiaannya bersama pasukan kampung halamannya.

“Saya merasakan bahawa saya akan membantu bola keranjang di Milwaukee bergerak maju setelah saya selesai bermain,” katanya. “Saya tidak tahu bahawa semestinya ini berlaku. Saya berasa sungguh bernasib baik. Saya selalu merasakan tanggungjawab untuk itu dan menikmati tanggungjawab itu. “

Counsell dibesarkan di Whitefish Bay, sebuah komuniti 15 minit di utara stadium Brewers, dan masih tinggal di sana. Dia adalah graduan yang berbangga di Whitefish Bay High, di mana dia bertemu dengan bakal isterinya dan keempat-empat anak mereka akan hadir. Padang sekolah menengahnya, dan taman Little League tempat dia pernah bermain, kedua-duanya mempunyai namanya. Nombor jersi No. 19nya telah bersara.

Dia bermain untuk Brewers selama enam musim. Setelah bersara, dia kembali pada tahun 2012 sebagai pembantu khas Melvin di pejabat depan. Tiga tahun kemudian, Melvin mengupah Counsell sebagai pengurus.

“Dia tahu betapa pentingnya Brewers bagi Milwaukee,” kata Jeff Margolis, yang dibesarkan dengan Counsell dan merupakan lelaki terbaik di majlis perkahwinannya. Dia menambahkan kemudian, “Sebanyak mana yang dimaksudkan untuk menjadi pengurus Brewers, ini lebih berarti bagi Craig.”

Memanggil Counsell “anak Midwest,” kata Margolis Counsell masih memotong rumput dengan mesin pemotong yang diberikan kepadanya oleh Hall of Fame lebih dekat Trevor Hoffman, bekas rakan sepasukan. Beberapa tahun yang lalu, Counsell mampir ke perjumpaan sekolah menengah ke-30nya selepas permainan sehari di Milwaukee.

Di lapangan, Counsell telah mendapat pujian untuk kedua-dua kemahiran taktikal dan interpersonalnya, yang terakhir lebih penting sekarang ini kerana pejabat depan mempunyai peranan yang semakin besar dalam bagaimana permainan dimainkan. Menggariskan pergantian kedudukan yang menuntut, Counsell adalah pengurus paling lama di NL

Josh Hader, salah seorang penghilang bintang Brewers, mengatakan Counsell “tidak berusaha untuk mengurus secara berlebihan.” Corbin Burnes, salah satu pemula ace Brewers dan calon terkemuka untuk menuntut NL Cy Young Award, mengatakan dia menghargai cara komunikasi langsung dan terbuka Counsell. Suter berkata Counsell mempunyai kesadaran situasional dan pandangan jauh tentang bagaimana menyebarkan penghilang dan pemukul di sepanjang permainan.

“Saya telah berlatih selama 40 tahun dalam semua situasi yang berbeza dan, di atas kertas, sepertinya saya telah banyak kejayaan,” kata Pat Murphy, mantan pelatih Counsell di Notre Dame dan jurulatihnya bersama Brewers sejak 2016. “Tetapi lelaki ini telah banyak mengajar saya mengenai permainan liga utama dan banyak perkara. Ini seharusnya menjadi sebaliknya, kan? “

Tanpa waktunya bekerja di pejabat depan, di mana dia mengatakan Melvin mendedahkannya pada setiap aspek, Counsell mengatakan dia tidak akan memahami perspektif David Stearns, presiden operasi baseball pasukan sekarang, atau Matt Arnold, pengurus besar pasukan .

“Salah satu sebab saya sangat senang bekerja dengan Craig adalah kerana dia mempunyai kemampuan untuk mempertanyakan semua yang dia lakukan dan yang kita lakukan sebagai organisasi,” kata Stearns. “Dan melalui soal jawab dan perbincangan yang aktif, dia secara semula jadi berkembang dan mengubah pendapatnya mengenai aspek-aspek tertentu tentang bagaimana dia melakukannya. Tetapi prinsip umum apa yang dia percayai dan berusaha untuk lakukan adalah meletakkan pemain pada kedudukan terbaik untuk berjaya. Itu berterusan sejak hari pertama. “

Contohnya: The Brewers tahun 2021 didominasi oleh putaran permulaan yang cukup tradisional, kontras tajam dari tahun 2018 ketika pasukan, yang dibawa oleh bullpen yang dominan dan Yelich, menang satu kemenangan sebelum mencapai Seri Dunia.

“Pada tahun 2018, kami mempunyai satu pasukan dan terutama kakitangan yang memerlukan pengurusan yang sangat aktif dari tahap satu, dan Craig memahaminya dan menyesuaikan gayanya dengan itu,” kata Stearns. “Pasukan yang kita miliki sekarang lebih banyak dibangun di sekitar pitcher elit, dan Craig dapat menyesuaikan gaya manajemennya dengan itu dan terus meletakkan potongan di daftar kami di tempat yang tepat.”

Counsell, yang telah dua kali menjadi naib juara NL Manager of the Year Award dan menghadapi persaingan yang sengit untuknya tahun ini dari Gabe Kapler dari San Francisco Giants, mengatakan dia suka mengurus kerana memberikannya perspektif yang unik untuk menonton pemain seperti Freddy Peralta, Brandon Woodruff, Burnes dan Hader mencapai liga utama dan berkembang menjadi bintang.

Woodruff, Burnes dan Hader adalah tokoh penting dalam pasukan 2018 yang sangat dekat dengan seorang panji. Counsell mengatakan bahawa skuad dikenang dengan baik di Milwaukee kerana perjalanan yang dilalui peminat – sesuatu yang menurutnya besbol cemerlang pada bulan Oktober. Pasukan itu juga memberikan kenangan baru kepada pangkalan peminat yang, dari tahun 1983 hingga Stearns mengambil alih pada tahun 2015, telah melihat pasukan kegemaran mereka membuat playoff hanya dua kali, pada tahun 2008 dan 2011.

Counsell meratapi bahawa Brewers, salah satu daripada enam francais yang tidak pernah memenangi kejuaraan, tidak kembali ke Seri Dunia sejak tahun 1982. Dia masih memikirkan pasukan itu juga. Tetapi pada suatu hari, dia berharap dapat memberi peminat Brewers kenangan baru untuk bertahan seumur hidup.

“Fakta bahawa anda telah melihat momen-momen itu dan menjadi sebahagian kecil dari mereka sebagai peminat,” katanya, “ini terus terang membuat anda ingin memberikan saat-saat itu kepada peminat lain kerana mereka tidak hilang.”

Related Site :
mefindcoupon.com
phrozenblog.com
panoramaroc.com
fakemichaelkorsshop.com
lastrss.oslab.net